Zobrazit přihlášovací formulář

VitaAktiv tropic

Administrace

VitaAktiv tropic

577 Kč 679 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 4 uživatele
Doprava: od 0 Kč
VitaAktiv - nyní s dvojnásobným obsahem vitaminu D! Slunce se v zimních měsících objevuje jen velmi zřídka, proto lze již předem očekávat nedostatek "slunečního" vitaminu D. Braňte se a podpořte svoji zásobu vitaminu. VitaAktiv je jasná volba:…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 12. 10. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

VitaAktiv tropic

577 Kč
  • Popis zboží
VitaAktiv - nyní s dvojnásobným obsahem vitaminu D!

Slunce se v zimních měsících objevuje jen velmi zřídka, proto lze již předem očekávat nedostatek "slunečního" vitaminu D.

Braňte se a podpořte svoji zásobu vitaminu. VitaAktiv je jasná volba: obsahuje nejen cenný vitamin D - nyní dvojnásobnou dávku - ale také veškeré ostatní důležité vitaminy, které tělo potřebuje. Tak jste zásobeni na 100 %.

Doplněk stravy s koncentráty z 9 druhů ovoce a 10 vitaminy

Složení: koncentráty z ovoce (75 %, jmenovitě z: ananasu, manga, pomerančů, marakuji, broskve, banánu, limetky a papáji), voda, pyré (1,0 %, jmenovitě z: manga a banánu), kokosové mléko (0,2 %), vitamin E, emulgátor (slunečnicový lecitin), niacin, kyselina pantothenová, vitamin B12, biotin, vitamin D, vitamin B6, thiamin, riboflavin, kyselina listová.

Doporučené dávkování: 1x denně jedna odměrka naplněná po značku (5 ml) během jídla nebo po jídle. Před použitím protřepejte. VitaAktiv si můžete namíchat jako střik s vodou, konzumovat s jogurtem, dezertem nebo musli. Doporučujeme užívat jej dlouhodobě.
  • Značka

    LR

  • 18. 6. 2017, 18:27

  • Zobrazení

    6

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Košile H&M

Kategorie