Zobrazit přihlášovací formulář

BRÝLE, OBROUČKY, tzv. neviditelné + pouzdro

Administrace

BRÝLE, OBROUČKY, tzv. neviditelné + pouzdro

1 500 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 80 Kč
♥za poloviční cenu♥ dioptrické BRÝLE, OBROUČKY, tzv. neviditelné, s pouzdrem zdarma. Obroučky jsou značkové, mírně použité, v pořádku, bez viditelného opotřebení. Zdarma mohu přidat pouzdro na brýle, použité, pevné (na foto i s malou vadou). PC 3290,- Kč…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 3. 12. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

BRÝLE, OBROUČKY, tzv. neviditelné + pouzdro

1 500 Kč
Koupit
♥za poloviční cenu♥ dioptrické BRÝLE, OBROUČKY, tzv. neviditelné, s pouzdrem zdarma. Obroučky jsou značkové, mírně použité, v pořádku, bez viditelného opotřebení. Zdarma mohu přidat pouzdro na brýle, použité, pevné (na foto i s malou vadou).
PC 3290,- Kč

Jsou v nich dioptrická skla (na obou sklech je + 0,75 na dálku), která lze jednoduše nechat vyměnit za jiná. Na ceně je možná dohoda.

Přesné rozměry brýlí:
š. očnice 45 mm
š. nosníku 21 mm
d. stranice 129 mm.

p.s. poslední foto je jen ilustrační, jak se měří brýle...

***
Článek z MF DNES zdroj idnes.cz :
Nevadí, když používám dioptrické brýle volně koupené v obchodě?
Pokud mají brýle zakoupené bez lékařského předpisu správnou dioptrickou hodnotu, nemohou očím uškodit ani způsobit jiné obtíže, např. bolesti hlavy, slzení nebo tlak za očima.
Problém je, že většina lidí nemá stejnou hodnotou na obou očích. Tak se může stát, že na jedno oko uvidíte perfektně a na druhé hůř, což se po nějaké době používání projeví třeba tak, že se některé z uvedených problémů objeví.
"Nemáte-li však s brýlemi z obchodu žádné obtíže a dobře vidíte, nemusíte se ničeho obávat," radí Bc. Regina Klemensová.

♥OSOBNÍ VYZKOUŠENÍ A ODBĚR je možný po domluvě v Praze 7 na Strossmayerově nám. (na dotaz 5x v týdnu večer do konce roku 2023), nebo blízko Kamenice u Prahy (denně).
  • Rozměry

    ♥OSOBNÍ PŘEDÁNÍ po domluvě v Praze u metra Budějovická (cca 1x týdně) + u Kamenice u Prahy (denně)♥

  • 17. 4. 2024, 12:24

  • Zobrazení

    2 050

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

Kategorie