Zobrazit přihlášovací formulář

Dron Syma RC X8HC s HD kamerou

Administrace

Dron Syma RC X8HC s HD kamerou

3 199 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Nový model dronu X8HC je vybaven HD kamerou a barometrem. RC model dronu sám udržuje letovou hladinu a pilot se může zaměřit hlavně na natáčení jedinečných záběrů. RC kvadrokoptéra Syma X8HC poskytuje neuvěřitelnou kombinaci trojrozměrné kontroly letu…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 25. 10. 2016
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dron Syma RC X8HC s HD kamerou

3 199 Kč
  • Popis zboží
Nový model dronu X8HC je vybaven HD kamerou a barometrem. RC model dronu sám udržuje letovou hladinu a pilot se může zaměřit hlavně na natáčení jedinečných záběrů.

RC kvadrokoptéra Syma X8HC poskytuje neuvěřitelnou kombinaci trojrozměrné kontroly letu, inovativního designu a spojuje v sobě poslední technologické novinky použité v elektromotorech a gyroskopu modelu.

Zajímavostí je také tlačítko na dálkovém ovladači, které umožňuje provádět akrobacii v úhlu 360 stupňů.

Díky lehké konstrukci a malým rozměrům si můžete tuto kvadrokoptéru s sebou vzít prakticky kamkoli.

Design a pružný materiál ze kterého je model vyrobený, je velmi odolný a riziko poškození je minimální. Model se tak hodí pro létání uvnitř i venku.

Pozoruhodná stabilita a snadné ovládání umožňuje bezproblémové řízení, které zvládne i dítě, nebo člověk bez předchozích zkušeností s dálkově ovládanými modely.
  • Rozměry

    Dron s HD kamerou s rozlišením 2MP, záznam přímo na paměťovou kartu, a to buď ve formě videa nebo fotografie Kryty vrtulí brání náhodnému poškození vrtulí a motorů Osvětlení umístěné ve spodní části ramen modelu Režim barometrického výškoměru vám umožn

  • 3. 11. 2016, 14:04

  • Zobrazení

    3

  • Oblíbené

    0

Kategorie