Zobrazit přihlášovací formulář

ORLY EPIX♡GELOVÝ VRCHNÍ LAK SEALCOAT♡BEZ UV LAMPY

Administrace

ORLY EPIX♡GELOVÝ VRCHNÍ LAK SEALCOAT♡BEZ UV LAMPY

299 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Prodám nepoužitý vrchní ochranný lak Sealcoat ( velké balení 18ml ) od značky Orly ze série gelových laků Orly Epix . Jedná se o vrchní , průhlednou ochranou vrstu , která je jako krok 2 , po použití dvou vrstev barevného laku Orly Epix . Mám dva a oba…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 9. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

ORLY EPIX♡GELOVÝ VRCHNÍ LAK SEALCOAT♡BEZ UV LAMPY

299 Kč
  • Popis zboží
Prodám nepoužitý vrchní ochranný lak Sealcoat ( velké balení 18ml ) od značky Orly ze série gelových laků Orly Epix . Jedná se o vrchní , průhlednou ochranou vrstu , která je jako krok 2 , po použití dvou vrstev barevného laku Orly Epix . Mám dva a oba celé nevyužiji . Zakoupený v parfumerii Sephora , pořizovácí cena 500,- , nyní za nový , nepoužitý 299,- .

Orly Epix představuje další inovaci v barvení nehtů. Epix je lakem s vlastnostmi gelového laku. Systém Epix absorbuje nárazy díky obsahu polymerů. Hmota zůstává elastická a ohýbá se s nehtem. Manikúra se až do plného uschnutí sama napravuje. Již žádné šmouhy nebo úlomky! Aplikuje se jednoduše jako běžný lak bez použití UV lampy. Odstraňuje se velmi snadno běžným odlakovačem.

V systému Epix se nanášejí na sebe flexibilní lak Flexible Color a svrchní lak Flexible Sealcoat. Tvoří tak dlouhotrvající manikúru odolnou proti poškrábání. Vydrží o 75 % déle než běžná manikúra. Mají vysoký lesk. Usychají do 8 minut. Běžný lak na nehty s vlastnostmi gelového laku.

Plochý štěteček Epix s více než 600 štětinkami poskytuje maximální kontrolu pro precizní aplikaci jedním tahem. Zajistí hladkou a vyrovnanou vrstvu. Je tvarován pro přesnou aplikaci kolem kůžiček.
  • 15. 1. 2020, 17:40

  • Zobrazení

    77

  • Oblíbené

    0

Kategorie