Zobrazit přihlášovací formulář

Vel. 40/42 Softshellový kabát hořčice

Administrace

Vel. 40/42 Softshellový kabát hořčice

2 599 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Softshellový kabát na nošení dětí, nosící kabát, nosící bunda Jedná se novinku pro sezónu podzim - zima 2016/2017 Uvedená cena je za 1 ks kabátku ve zvolené velikosti, včetně nosící vsadky a chrániče krku. Kabát pro nosící maminky sportovně…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 4. 2016
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Vel. 40/42 Softshellový kabát hořčice

2 599 Kč
  • Popis zboží
Softshellový kabát na nošení dětí, nosící kabát, nosící bunda

Jedná se novinku pro sezónu podzim - zima 2016/2017

Uvedená cena je za 1 ks kabátku ve zvolené velikosti, včetně nosící vsadky a chrániče krku.

Kabát pro nosící maminky sportovně elegantního střihu. Kabát je střihově řešený i pro maminky větších velikostí, jeho střih umožňuje nosit malého nošence jak na břiše tak na zádech maminky, vhodný pro nošení dětí v šátku i v nosítkách.

Kabát je včetně nosící vsadky, kterou je možno zapnout i do zad kabátku. Velikost vsadky je možné upravovat díky pružence na požadovanou velikost dle věku dítěte a typu nošení, vsadka má integrovaný límec, který lze v případě deště jednoduše přeměnit na kapucu pro dítě.

Součástí kabátu je i odepínací chránič na krk maminky pro případ, že nosí dítko na břiše a není tak možné dopnout kabátek až ke krku.

Kabát je nositelný i bez nosící vsadky. Na přední části kabátu jsou umístěné dvě menší kapsy na případné nezbytnosti. Kapuca kabátu je integrovaná do límce - stojáčku, její obvod je možné lehce upravit díky všité pružence. V rukávu se ukrývají dva náplety v délce 16 cm, které je možné po zanhnutí schovat do rukávu a v případě chladu pak přetáhnout až nad první kloub palce.

Kabát je opatřený reflexní nažehlovačkou pro zvýšené bezpečí nosící maminky a malého nošence :-).

Softshell je v dnešní době velmi oblíbený materiál jak z hlediska komfortu nošení, tak údržby. Díky membráně jsou kabátky odolné proti vodě, fleecová rubová strana zaručuje pak teplotní pohodlí. Materiál není náročný na údržbu, slabší znečištění je možné otřít jen vlhkým hadříkem.
ROZMĚRY: Obvod prsou 96 cm. Obvod boků 102 cm Délka rukávu (měřeno od krku, bez nápletu): 78 cm. Celková délka kabátku
  • Značka

    KAKADU

  • Rozměry

    obvod prsou 96cm, obvod boků 102cm, délka rukávů 78cm, délka kabátu 81cm

  • 2. 3. 2017, 19:08

  • Zobrazení

    9

  • Oblíbené

    0

Kategorie