Zobrazit přihlášovací formulář

ŽIJTE život BEZ alergie !!!

Administrace

ŽIJTE život BEZ alergie !!!

900 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 45 Kč
Už od dětství jsem trpěla na atopický ekzém, alergie na pyl a některé potraviny. Prošla jsem si snad úplně vším. Léčba kortikoidy, vakcíny a různé vodní lázně, vše bez výsledku. Neustálé kýchání, oteklé oči, vodnatá rýma, vyrážky, svědivá a mokvavá kůže…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 12. 11. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

ŽIJTE život BEZ alergie !!!

900 Kč
  • Popis zboží
Už od dětství jsem trpěla na atopický ekzém, alergie na pyl a některé potraviny. Prošla jsem si snad úplně vším. Léčba kortikoidy, vakcíny a různé vodní lázně, vše bez výsledku. Neustálé kýchání, oteklé oči, vodnatá rýma, vyrážky, svědivá a mokvavá kůže mě doprovázeli přes 20let.
Našla jsem ŘEŠENÍ PŘÍRODNÍ cestou. Nyní začala pylová sezóna, všichni kolem kýchají a já nic.
Už můžu jíst vlašské a lískové oříšky bez alergických reakcí a atopický ekzém, který jsem měla od prvního těhotenství na rukou téměř 9 let, byl do půl roku pryč. Veronika P.

Pokud máte podobný problém a už nevíte kudy kam tak:

OKG Factor Base revitalizuje sliznici tlustého střeva a tím se stává důležitým pomocníkem proti problémům s imunitou (střevo je nejdůležitějším orgánem ovlivňujícím imunitní systém) a problémům s trávením a využitím živin v organismu.

Omezením množství toxických látek, které pronikají do těla z trávicího traktu, významně chrání orgány, které tyto látky extrémně zatěžují (i přímo poškozují) - především játra a ledviny.

OKG Factor Base je jedním z mála produktů na trhu, který obsahuje pukléřku islandskou, která je využívána především pro své antibiotické a antivirové působení při různých bakteriálních a virových infektech.
Zklidňuje podrážděné dýchací cesty, podporuje odkašlávání, blahodárně působí na dýchací trakt. Posiluje tělo.

Napište si o více informací, velmi ráda Vám vše vysvětlím Vlaďka Ficová 03-010888
  • 25. 4. 2017, 21:26

  • Zobrazení

    1

  • Oblíbené

    0

Kategorie