Zobrazit přihlášovací formulář

ŠPIČKOVÁ OTOČNÁ AUTOSEDAČKA MAXI COSI AXISS 9-18kg

Administrace

ŠPIČKOVÁ OTOČNÁ AUTOSEDAČKA MAXI COSI AXISS 9-18kg

2 890 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Rezervace
do 9. 5.
Doprava: od 170 Kč
BC kolem 7500,-Kč, První otočná autosedačka zaručující vysokou bezpečnost. NEBOURANÁ, Z NEKUŘÁCKÉHO AUTA, malinko šísnutá seshora na podhlavníku (viz foto), potah vypraný, čistý, bez děr a fleků, používaná 2 roky, již bez záruky, návod z boku sedačky,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 11. 2004
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

ŠPIČKOVÁ OTOČNÁ AUTOSEDAČKA MAXI COSI AXISS 9-18kg

2 890 Kč
  • Popis zboží
BC kolem 7500,-Kč, První otočná autosedačka zaručující vysokou bezpečnost. NEBOURANÁ, Z NEKUŘÁCKÉHO AUTA, malinko šísnutá seshora na podhlavníku (viz foto), potah vypraný, čistý, bez děr a fleků, používaná 2 roky, již bez záruky, návod z boku sedačky, otočná do stran pro lepší nastupování a upínání dítěte. Více info od výrobce: Dostat děti do auta a z něj může být s přibývajícím věkem dítěte stále větší problém. Autosedačka Axiss byla speciálně navržena s 90 stupňovou rotací tak, aby Vám umožnila snadný přístup k dítěti během připoutávání i během odpoutávání, když dorazíte na místo. Tato oceňovaná pokroková autosedačka má také barevný indikátor, který signalizuje, že je sedačka řádně zajištěna v poloze po směru jízdy. Lze provést úpravy výšky, sedací polohy a popruhů - a to bez větší námahy - také z přední sedačky.

Unikátní systém TurnoSafe pro snadnou instalaci a bezpečí pro dítě - 90° rotační systém autosedačky na levou či pravou stranu díky páce. S autosedačkou natočenou směrem k rodiči lze dítě snadno připoutat pro optimální bezpečí. Po připoutání dítěte se autosedačka otočí po směru jízdy. Zelený indikátor a „kliknutí“ potvrzuje správnou fixaci autosedačky pro bezpečnou jízdu.

Vylepšené vodiče pásu v přední části autosedačky jako automobilové pásy. Správné vedení pásu je vyznačeno červenou barvou a dochází k optimálnímu vypnutí automobilového pásu. Velká viditelnost u každé akce pro snadné provedení úkonů. Výškově nastavitelné pásy autosedačky: pásy jsou spojeny s opěrkou hlavy, která je výškově nastavitelná dle výšky dítěte. Úchytky na pásy: snadné usazení dítěte do autosedačky.

Díky 8 polohám může Vaše dítě zcela pohodlně odpočívat. Můžete nastavit opěrku hlavičky a popruhy, aby vyhovovaly velikosti dítěte be
  • 1. 5. 2017, 12:31

  • Zobrazení

    34

  • Oblíbené

    1

Kategorie