Zobrazit přihlášovací formulář

Ruční práce

Přidat návod
(návod si oblíbilo 10 návštěvníků)

Svatební dar

0.0
Svatební dar

Postup

Před pár dny jsme byli na svatbě kamarádovi, nechtěli žádný dar, tak jsme jim chtěli dát alespoň peníze. Připadalo mi, že je nuda dát je jen tak do obálky. Tak jsem vymýšlela co by se dalo vyrobit. Udělala jsem nakonec svatební dort. Koupila jsem aranžovací hmotu, na tuhle velikost mi stačily dvě cihličky, podle malé dortové formy jsem vykrojila spodní díl. Dala jsem ty dvě cihličky vedle sebe a obřezala formu přesně aby to bylo napůl a po obvodu svázala drátkem. Vrchní díl jsem vymodelovala podle menšího kastrůlku a taky spojila drátkem aby to hezky drželo. Z aranžovacího drátku jsem udělala nožičky aby vrchní díl pevně držel na tom spodním. Pak jsem použila 2 papíry, takové ty krajkové co se dávají pod dorty, jeden na vrchní část a druhy na to spodní patro. Dala jsem ho zvrchu, tak aby nebyla vidět ta šedá hmota a zavázala bílou stužkou. Na dortu jsou 2000,- ve 100, ty jsem poskládala do vjejířků, mašliček a ruliček a pevně spojila drátkem, tak aby se daly zapíchnout do hmoty. V aranžovacích potřebách jsem si koupila takovou textilní stuhu, celkem širokou a obalila s ní vrchní díl a spodní jsem jen ovázala. Připíchla penízky a na vršek dala zápich ženicha a nevěstu. Bohužel mi nevyšla fotka, když byl dárek zcela hotov. Ale v den svatby jsem koupila ještě jednu velkou rudou růži, a zapíchla jí před ženicha a nevěstu, kolem jsem dala ještě zelené listy z růže. Nakonec vše zabalila do průhledného celofánu a uvázala nahoru velkou mašli. Aby se to nerozpadlo než to předáme. Vypadalo to super. V dohledné době budu vyrábět další, tak pak vložím i postup s obrázky. Tak snad se bude někomu hodit.

Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k návodu

kopretin.a 26. 8. 2009, 7:21
já jsem spíš pro praktické věcné dary http://www.ptakoviny.biz/Valecek-Pro-novomanzele-valece05.html
26kity 26. 8. 2009, 8:23
@kopretin.a jo já taky, ale oni si řekli o penízky, věcí mají plný byt, penízky se jim hodili na dovču :-)
Vaculenka 25. 8. 2009, 21:22
něco takového tu už bylo :) použila jsem to tady od jedné paní..jen měla tří patrový udělaný z polystyrenu obalený balícím papírem..omašlený a nazdobený dle fantazie..ale máte ho moc hezký..za čtrnáct dní se vdávám..třeba takový dortík dostaneme taky.. :) a ne jednou ;-)..hezká práce (Y)
26kity 26. 8. 2009, 7:07
@Vaculenka Jojo taky se novomanželé ptali kde se takové dorty pečou, že by zajeli s náklaďákem a pořídili si jich víc. :-)
26kity 26. 8. 2009, 7:06
@IVA 75 Jé díky, super nápady, to se bude hodit, za čtrnáct dní jdeme na další svatbu a budu vyrábět dva dary, jeden ten dort a druhou kytici s penízkama. Tak se inspirace určitě hodí. :-)
Markéta27 25. 8. 2009, 11:57
Skvělí nápad |:o) |:o) (Y) v listopadu to taky tak udělám (clamp)
26kity 26. 8. 2009, 7:05
@Markéta27 děkuji, za čtrnáct dní jdeme zase na další svatbu, tak se opět vyřádím, budu totiž dělat dva dary, jeden tenhle dort a druhý bude kytice, také s penízkama. Pak zas hodím fotečky (Y) :-)

Podobné návody

Vybrané nabídky

Kategorie