Zobrazit přihlášovací formulář

Různé vychytávky

Přidat návod
(návod si oblíbilo 150 návštěvníků)

VELMI ÚČINNÁ LÉČBA VÁŽNÉHO AKNÉ -> MÝDLO!!!!!

0.0
VELMI ÚČINNÁ LÉČBA VÁŽNÉHO AKNÉ -> MÝDLO!!!!!

Postup

RADA NAD ZLATO PRO VŠECHNY CO CHTĚJÍ UŽ NADOBRO SKONČIT SVOJE TRÁPENÍ S AKNÉ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


SKUTEČNĚ TO FUNGUJE....RADÍM VŠEM VYKAŠLETE SE NA DRAHÉ PŘÍPRAVKY ZA TISÍCOVÉ POLOŽKY, PROTOŽE TOHLE JE NEJLEPŠÍ....MLUVÍM Z VLASTNÍ ZKUŠENOSTI.....SLEDOVALA JSEM PRŮBĚH NA VELMI BLÍZKÉ OSOBĚ A VÝSLEDKY JSOU NAPROSTO ODZBROJUJÍCÍ.....JDE O SPECIÁLNÍ MÝDLA OBSAHUJÍCÍ VELMI ÚČINNÉ LÁTKY - NÁM SE NA VELMI ZÁNĚTLIVÉ AKNÉ OSVĚDČILO JIŽ PO PRVNÍCH TÝDNECH APLIKACE.....MÝDLO SE KLASICKY "ROZMYDLÍ" DO PĚNY A TUTO PĚNU NANESETE NA POSTIŽENÉ OBLASTI......KDE MÝDLO NECHÁTE ZASCHNOUT JAKO PLEŤOVOU MASKU....NELÉPE PŘES NOC A RÁNO OPLÁCHNETE VODOU....
MÝDLO MÁ VELMI DOBRÉ PROTIZÁNĚTLIVÉ ÚČINKY, PLEŤ TROŠKU VYSUŠUJE PROTO JE DOBRÉ POUŽIVAT PO OPLÁCHNUTÍ LEHKÝ KRÉM ČI PLEŤOVÝ GEL..NELÉPE PRO MASTNOU PLEŤ...MÝDLA POCHÁZEJÍ Z HOLANDSKA, SEŽENETE JE I U NÁS V NĚKTERÝCH LÉKARNÁCH..SICE DÁ ZABRAT NAJÍT LÉKÁRNU KDE JE MAJÍ,ALE PAK UŽ MÁTE VYHRÁNO, MÝDLO NESTOJÍ VÍCE NEŽ 70KČ, PODLE TOHO V JAKÉ LÉKÁRNĚ A JAKÝ TYP KUPUJETE...

ŽLUTÉ MÝDLO - OBSAHUJE ÚČINNOU LÁTKU SÍRU - PRO NEJTĚŽŠÍ TYPY AKNÉ
ORANŽOVÉ MÝDLO - OBSAHUJE ÚČINNOU LÁTKU DEHET - PRO LEHČÍ FORMY AKNÉ

POKUD MÁTE JEN MÍRNÉ PROBLÉMY S AKNÉ DOPORUČUJI VYZKOUŠET NEJPRVE STEJNÝ POSTUP S KVALITNÍM DĚTSKÝM MÝDLEM...BEZ PŘIDANÝCH BARVIV ČI AROMAT A HLAVNĚ !!!! BEZ OLEJŮ!!!!

MY UŽ JSME SE PROKOUSALI PŘES NEJTĚŠŠÍ FORMU AKNÉ ..JIŽ JSME PŘEŠLI NA ORANŽOVÉ:):)

MAMINKY POZOR ALE NA NAPODOBENINY...TOTO MÝDLO MÁ VŽDY OCHRANOU ZNÁMKU - holografní obdélníček (takovéto jak je na osobních dokladech a mění to barvy) s nápisem o typu mýdla(př. Siderius medicated soap) + HOLLAND
VÝROBCE: MARK DISTRI

Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k návodu

Kordulka 16. 8. 2016, 13:07
tohle mýdlo bývalo v lékarně už za mých mladých let , to je mi 43 let. Sírné mýdlo , vyzkoušeno , sloupla jsem se se ..obličej samou šupinu ...hrozně vysušuje , mně nejlépe zabíral Framykoin, dokud byl pak opthalmoseptonex , borová voda , jarišův roztok, a pití mátového čaje. Syn ted používá mastičku z konopí funguje lehce taky a nevysušuje tolik..jo abych nezapomněla , skvělá je zinková mast, ta sice taky vysuší ,ale do sirného mýdla má hodně daleko.
Zdisuša 15. 8. 2016, 19:39
někdo radil na acné i dětský pudr aviril, nechat přes noc a ráno umýt.
šíma 21. 8. 2015, 22:39
Nevíte dá se ještě někde sehnat toto mýdlo, případně, nemělo by stejný efekt toto http://www.muller-pharma.cz/eshop/sulfaderm/ *-)
bobule1976 18. 2. 2014, 19:53
Dobrý večer,tak mýdlo není k sehnání,my přešly na "trávu" ve francovce.Zatím jsme ve zkušební jízdě,tak uvidíme..u kolegyně doma to zabralo na šílené "beďary"..
Krishou 18. 2. 2014, 15:14
Dobrý den Ivet, přečetla jsme si Vaše rady...bohužel již tři měsíce sháním toto mýdlo a nikde nic :-( ptám se úplně všude, nemáte tip, kde bych ho ještě sehnala? Moc děkuji Kristýna
Pr0view 18. 2. 2014, 19:37
@Krishou asi se tady už nesežene,ale našla jsem odkaz na podobnétak ho asi koupím a uvidíme http://www.apotheke.cz/mydlo-sirne-10-sirnych-kvetu-200-g/d-76495/
Marti W. 17. 9. 2013, 15:04
Na akné se mi jednoznačně osvědčila sada "Acne Intensive Formula Set". Prodává se v různých internetových obchodech - pleťová voda + krém. Stojí to kolem 1000 Kč. Udává se, že je to kúra na jeden měsíc. Není to levná záležitost, ale opravdu funguje.
Isoprinosin 6. 11. 2012, 20:51
HOlky zlatý, koukám že je nás tu dost a dost co se trápí s tímhle problémem...Já měla bezproblémovou pubertu, až do třiceti jsem používala Niveu nebo klasické krémiky z drogerie a pleť jsem měla naprosto perfetní. Rok po porodu se to zvrhlo ze dne na den a doteď mi nikdo z doktorů neobjasnil příčinu....Přešla jsem několika fázemi, kdy se asi akné různě měnilo...Bylo to strašný, nikomu to nepřeju....Po skoro dvou letech se vracím pomaličku do "normálu",ale pořád to není ono a stále mě to trápí....Přeju všem hodně štěstí, doufejme, že najdeme to, co nám pomůže...
monky3 6. 11. 2012, 20:15
Dobrý večer, mám otázku prosím, v jaké lékárně se dá mýdlo koupit? Neměla jsem zatím štěstí....díky moc (L)
martinabub 1. 6. 2012, 16:11
Používám mýdlo asi 14 dní a pleť je viditelně lepší, moc děkuji za radu Martina
ivcavm 25. 3. 2010, 18:43
dobry vecer,muzu vedet jak se to mydlo presne jmenuje?diky za odpoved
Aivet 2. 4. 2010, 10:17
@ivcavm Ivanko mýdla jsou fakt přesně ty na obrázku> takže my napřed používali to žluté SULFACT SOAP a ted už jen jednou za pár dní dáme to oranžové ACNE REMOVE....ostatní vyobrazené krabičky jsou třeba na plísně na nohou nebo jiné kožní problémy ,).....i Vám držíme pěsti při shánění a hlavně při používání (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
Kacer z Prahy 8. 3. 2010, 17:42
Ivetko (hello) tak jsem si ho právě koupila a mám ho na obličeji- nechávám zaschnout ^o) u nás stojí 41 Kč tak mooc díky za radu- uvidíme zda to bude účinkovat i na mě (flower) (Y) :-) |:o) (F)
Lenka 1551 14. 7. 2010, 0:13
@Kacer z Prahy Kačenko-Vy a akne? (pirko) (smich) Akne už mám snad za sebou , ale coby dítě, střední školou povinné, jsem si chodila ke kožařce pro pleťovou vodu- líh+ síra, takže na tom něco bude. Teď budu čekat, až na pubertu (X) a mýdlo jistě vyzkouším (L) (F)
Aivet 10. 3. 2010, 11:47
@Kacer z Prahy držíme pěsti ,) (Y)
ivik111 20. 2. 2010, 20:37
(pusa) :-@
neeme 3. 2. 2010, 8:26
Tak to zkusím (Y) (Y) (Y) (Y)
nicolaj 28. 1. 2010, 14:59
takže dá sa kúpit aj na Slovensku,včera sme si ho kúpili,stálo 1,29 euro/38,80Sk/ :-) :-) :-) :-) :-)takže ideme skúšat,no dúfam,že pomože (L)
Cappy89 27. 1. 2010, 20:10
Mohla bych, prosím, požádat o přesné složení mýdla? Děkuji (F)
Aivet 27. 1. 2010, 20:12
@Cappy89 Pavli nemáme zrovna origoš krabičku...zkuste mrknou v té lékárně..nebo se zeptejte paní dole, co psala,že už si ho koupila... (L)
Zrušený účet 27. 1. 2010, 18:00
Hm...mám akné mnoho let, léčené i na kožním oddělení. Nakonec po spouste let a různých krocích léčby, se mé akné dostalo do fáze, že jsem mohla absolvovat chemický pealing a to mi opravdu pomohlo. Ovšem tomuhle tvrzení bych až tak moc nedůvěřovala. Akné není nemoc, co se dá vyléčit zázrakem, ale trpělivou dlouhodobou léčbou hlavně za pomocí odborníků. A hlavně i s tím vysušováním opatrně, mýdlo na bázi síry je tady již po mnoho let, ale když se pleť moc přesuší, tak to taky není ono. Já mám za sebou i kůru hormonální léčby (aplikované injekcí).
Aivet 27. 1. 2010, 19:31
@ Tak to jste na tom úplně stejně jako byl Radim i on podstupoval chemické pealing, masti kožařů a antibotika(naposledy dostal antibotikum tak silné,že jedna léčba-5ampulí se mohlo aplikovat jen jednou za půl roku)...vždy se ale po krátkém čase akné vrátilo....vyzkoušeli jsme všechno....ale jediná takhle absurdní a levná věcička zabrala......navíc tohle mýdlo seženete jedině v lékárně a my jsme cennou radu obrželi od lékaře - který patrně nepotřeboval až tak sbírat body na opakovaných návštěvách bezradných akneozních osob(takže pochybnost o odbornosti také nemůže být řeč) ale samozřejmé je, že na to třeba trpělivosti..první výsledky se sice dostaví během poměrně krátké doby....cca několik týdnů..ale úplně vyléčení je (v závislosti na formě akné a mnoha dalších faktorech-jako je třeba životospáva) běh na rozhodně delší trať...nicméně Rady od někoho kdo nezkusil +o( Mnozí lékaři také často tvrzdí že největší chybou je už diagnostika...někteří lékaři tvrdí "ano akné" jiní ale "to už není akné ale takové a takové zánětlivé kožní onemocnění hlubších vrstev kůže a tam je samozřemě potřeba naprosto odlišné léčby než u akné) Také při jedné diagnostice nám sdělili že ložiška akné má Radim v těsném okolí uší(2cm před) a i uvnitř boltců (jakýsi typ záření který detekoval přesná ložiska), ačkoli se projevovalo hlavně na čele a tvářích, takže důležité určitě i bude aplikovat léčbu na správná místa důležité asi je,že tohle zkusit skoro nic nestojí.... ono taky moc lidí o takovéto formě lévné a účinné léčby moc neví...těžko říct proč...je to škoda *-).. lékař který nám tohle doporučil také uvedl, že za dobu co tohle doporučuje se objevila jen jedna osoba(chlapec) kterému to nepomohlo(ale zas těžko říct..kluci přeci jenom nejs
Aivet 27. 1. 2010, 19:34
@Aivet ou tak trpělivý a důslední)...a co antikoncepci ...? tu jste nezkoušela?..gynekoložky předepisují i ženám, kterým jde o léčbu akné....dnes tyhle tabletky obsahují spoustu jiných účinných látek než jen proti otěhotnění (s velkou dávkou hormonů jako to bylo dříve)...držíme i Vám pěsti (Y)
Aivet 27. 1. 2010, 20:11
@Aivet a ted koukám že vy už máte krásného potomka, to Vám to nezmizelo ani po porodu? :-o...není to už vážně jiná forma onemocnění než akné? *-) to je teda trápení :-|
TanjaFo 27. 1. 2010, 18:49
@ Manžel trpěl těžkým akné, pak jedna stařenka dala tchýni tento recept na pročištění krve a pomoci při akné,můžu říct, že fakt to pomohlo a dá se to pít i bez akné, to se hodí na pročištění... 1 l vody : 1 pol. lžíce řepíku 1pol lžíce heřmánku 1 pol. lžíce máty povařit, vyluhovat a na lačno hned ráno jeden šálek, zbytek popíjet vlažný během dne. Tohle samé složení uvařit na 1/4 l a tím 2 x denně akné potírat gázou a na noc natřít borovou mastí (Y)
bariska 27. 1. 2010, 17:22
Nevím, *-) nevím, s touto léčbou akné nemám dobré zkušenosti, mě se po něm akné výrazně zhoršilo, pozor u citlivé pleti na alergickou reakci. Lepší poradit se odborným lékařem, jestli to vůbec můžete dávat na obličej. mimochodem jestli máte někdo nějaký jiný nápad, jak se zbavit akné, sem s tím, budu ráda, když zjistím, že jsem ještě něco nevyzkoušela a že je naděje na uzdravení (flower)
markys 28. 1. 2010, 12:26
@bariska (hello) Já mám zkušenost s mýdlem s minerály z mrtvého moře od. f. Kawar nebo DSM, je takové hnědé , neparfémované, cca 100kč, vydrží dlouho a pomáhá (Y)
Cappy89 27. 1. 2010, 20:19
@bariska Dančo, já mám docela problematickou pleť a mám vyzkoušeno, že veškeré chemické (rádoby) zlepšováky mi to vše ještě zhorší. Čím větší "dyrák", tím více kůže reaguje, tím více se mastí. Takže hlavně žádnou zbytečnou chemii
Aivet 27. 1. 2010, 20:16
@bariska zkuste Dančo napsat prosím jaké mýdlo jste požívala, jak často, jak dlouho a jaký typ pleti máte, případně ty alergie....at se z toho dají dělat nějaké závěry a třeba se můžou lidičky s tímhle trápením dozvědět, že pro ně to vhodné není nebo by naopak třeba vhodé být mohlo.... (L)
dawsonka 27. 1. 2010, 18:42
@bariska Dobrý den, mám jeden typ na akné, taky mě dlouho trápilo, vyzkoušela jsem snad kde co, ale všechno pomohlo jen na chvíli. Pak mi byl doporučen krém Diozon odfirmy Diochi , tak jsem vyzkoušela, no a dnes jsem bez akné a má pleť se zlepšila celkově a krásně vyčistila. Pokud byste chtěla víc informací mrkněte nawww.diochi.cz. A kdyby jste se rozhodla vyzkoušet tak mi písněte. Pěkný den. (F)
marjanka1 27. 1. 2010, 10:22
hmm..mám vyzkoušeno, mám akné hodně a tohle jsem si koupila páč to moc nestálo....ale....za prvé mýdlo hrozně smrdí, za druhé extrémně vysušuje plet, takže kdo mám plet citlivější plet se sklonem k akné tak nebrat ani náhodou..a ráno vypadáte jak scvrklé okurky, plet se hodně loupe, ale že by mi to akné zlepšilo o tom nemůže být v mém případě ani řeč..každopádně jak říkám moc to nestojí tak at si to každý zkusí na sobě! :-$ :-$ :-$ :-$
Aivet 27. 1. 2010, 11:22
@marjanka1 nám právě nezabralo nic jiného a pleť mame smíšenou(mastný nos, jinak sušina jak blázen,ale na nose akné stejně nebývá :-D) a když jsme zkoušeli tady zmiňovaný teatree tam jsme byli jak lupenkáči,ale s tímhle mýdlem nic jen jsme měli třeba pleť mírně napnutou...a jak píšu už v úvodu stačí použít lehký denní gel, který pleť nezatěžuje...a taky to chce jako každá léčba PRAVIDELNOST....a somazřejmě jizvičky po těžkých zánětlivých místech nám tím nezmizeli, ale to už se zas chystáme na leser, kterým nám paní doktorka pleť vyhladí do dokonalosti... (H) ale je fakt, že to smrdí..příšerně bych ani neřekla...hovno v tom není ;-).. :-D...ale síra ano...ale vzhledem k tomu,že to používáte večer, tak to nijak neva..za ten výsledek to stojí...navíc třeba mýdlíčko ACNE REMOVE(je s dehtem a ten už je citit naprosto minimálně..je tam asi jen 1% dehtu) jinak samozřejmě u dívek je nejlepší antikoncepce...mají speciální s pozitivním vlivem na pleť...a ikdyž dívka jaksi zatím tento prostředek nepotřebuje [A]...tak akné se tím spolehlivě zažehná a plusem bude jistě i pravidelný cyklus :'( škoda že Vám to nepomohlo, já zatím slyšela jen pozitivní ohlasy... (Z) (X)ale třeba by Vám pomohl spíše jiný typ mýdla..třeba to s dehtem a ne se sírou
Aivet 27. 1. 2010, 11:27
@Aivet jo a mimochodem to hnědé mýdlo je také dehtové...TAR SOAP, taky se dá sehnat... (hello)
čipina 27. 1. 2010, 9:54
tak dneska jsem si koupila to Acne Remove-jiné v lékárně neměli,ale je to to co tu nabízíte tak jsem zvědavá jak zabere a opravdu je to levnější jak jakékoli přípravky od kožní (Y)
Aivet 27. 1. 2010, 10:04
@čipina Držímě pěstičky (Y) a přikládáme postup z webu lékárny: Vytváří bohatou pěnu, kterou omyjte postižená místa a opláchněte, poté postup zopakujte, ale pěnu neomývejte jen osušte ručníkem. My jsme po umytí nechali mýdlo zasychat se všemi mydlinkami jakoby klasickou masku, ale je fakt, že pleť potom trošku táhla...pro někoho to může být nepříjemné...tak zkuste radu lékárníka (L)
Niculi 27. 1. 2010, 9:07
Musím se přidat, super rada, taky si mýdlo seženu díky moc, jste zlatíčka, všechny co se s námi dělíte o takové rady (L) (L) (L) (L) (L) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello)

Podobné návody

Vybrané nabídky

Kategorie