MAMČINO DELIKÁTNÍ LINECKÉ CUKROVÍ Z MÁSLA-NEJLEPŠÍ…
Potřebné ingredience
25 DKG HLADKÉ MOUKY 16 DKG MÁSLA 8 DKG CUKRU 2 ŽLOUTKY
Postup přípravy
RYCHLE VYPRACUJEME TĚSTO, KTERÉ NA NOC ULOŽÍME DO LEDNICE. DRUHÝ DEN VYNDÁME, NECHÁME CHVÍLI PŘI POKOJOVÉ TEPLOTĚ A VYKRAJUJEME RŮZNÉ TVARY. PEČEME PŘI 160 STUPNÍCH DORŮŽOVA (ČÍM…
NAŠE LUXUSNÍ ANDĚLSKÉ VANILKOVÉ ROHLÍČKY Z MÁSLA…
Potřebné ingredience
140 G HLADKÉ MOUKY 110 G MÁSLA 60 G CUKRU MOUČKA 60 G MLETÝCH VLAŠSKÝCH OŘECHŮ
Postup přípravy
ZMĚKLÉ MÁSLO+MLETÉ OŘECHY+CUKR MOUČKA + MOUKU PROMÍCHÁME. DOBŘE A RYCHLE PROPRACUJEME. NECHÁME DO DRUHÉHO DNE ODLEŽET. TĚSTO NECHÁME DRUHÝ DEN OHŘÁT NA POKOJOVOU TEPLOTU A…
ADÉLČINY BOŽSKÉ PRACNY Z TATRANEK, MARGOTKY A MÁSLA…
Potřebné ingredience
3 TATRANKY (nejlépe Pečivárne Sereď-takové ty s průhledným obalem, namíchám různé příchutě) 1 MARGOT tyčinka 36 DKG HLADKÉ MOUKY nejlépe havlíčkobrodské 17 DKG CUKR MOUČKA 1 VAJÍČKO 1 CELÉ MÁSLO 3 HŘEBÍČKY SKOŘICE MLETÁ podle chuti (nebo lžička koření medový perník KOTÁNY) pro tmavší barvu lze dát 1 lžíci KAKAA
Postup přípravy
Protože si tyto pracny všichni okamžitě zamilují a chtějí recept, zde je i pro Vás:\r\n\r\nTatranky a margotku nastrouháme na jemném struhadle, máslo na hrubším. Přidáme mouku,…