Zobrazit přihlášovací formulář
VÁNOČNÍ CUKROVÍ
Klášterní rohlíčky

Klášterní rohlíčky

Potřebné ingredience

40 g tmavé čokolády (vychlaďte ji v lednici), 140 g hladké mouky, 100 g másla, 1 žloutek, 90 g mletých vlašských ořechů, 30 g moučkového cukru, tmavá čokoládová poleva, mleté oříšky na obalení.

Postup přípravy

Vychlazenou čokoládu nastrouháme a hoblinky uložíme do mrazáku. Kdybychom ji nechali v teple, rohlíčky by byly také dobré, ale měly by stejnou barvu, takto budou pěkně kropenaté.…

Zobrazit více...
VÁNOČNÍ CUKROVÍ
Klášterní rohlíčky

Klášterní rohlíčky

Potřebné ingredience

40 g tmavé čokolády (vychlaďte ji v lednici), 140 g hladké mouky, 100 g másla, 1 žloutek, 90 g mletých vlašských ořechů, 30 g moučkového cukru, tmavá čokoládová poleva, mleté oříšky na obalení.

Postup přípravy

Vychlazenou čokoládu nastrouháme a hoblinky uložíme do mrazáku. Kdybychom ji nechali v teple, rohlíčky by byly také dobré, ale měly by stejnou barvu, takto budou pěkně kropenaté.…

Zobrazit více...

Kategorie