Zobrazit přihlášovací formulář
DORTY
První pokusy....

První pokusy....

Potřebné ingredience

dva drahouškové co mají svátek :-)

Postup přípravy

pavoučí je potahovaný falešným marcipánem a roládka s pařížskou šlehajdou

Zobrazit více...
DORTY
Čokoládové modelovací hmoty

Čokoládové modelovací hmoty

Potřebné ingredience

Horka modelovaci cokolada:
200 gramu horke cokolady
1/4 hrnku bileho kukuricneho sirupu----------




Polosladka modelovaci cokolada:
200 gramu polosladke cokolady
3 a 1/4 - 4 polevkove lzice bileho kukur. sirupu ----------







Mlecna modelovaci cokolada:
200 gramu mlecne cokolady
2 a 1/2 - 3 polevkove lzice kukuricneho sirupu ----------




Bila modelovaci cokolada:
200 gramu bile cokolady
1 a 1/2 - 2 polevkove lzice kukur. sirupu

Postup přípravy

Rozlamanou cokoladu jsem rozpustila ve vodni lazni ne nad vrouci, ale horkou vodou. Udelala jsem to tak, ze jsem pockala az se voda zacne varit, vypla jsem ji a pak tam dala…

Zobrazit více...

Kategorie