Zobrazit přihlášovací formulář

Vyzkoušejte Glukánek sirup pro děti od 1 roku.

 

Posilte imunitu dětí

Vedle zdravého pohybu a dostatečného příjmu vitamínů pomáhají při posílení imunity zejména na podzim a v zimě osvědčené betaglukany, které patří mezi látky pocházející přímo z přírody. Betaglukany se získávají z kvasnic, hub, mořských řas nebo obilí. Na zdroji ovšem příliš nezáleží, důležité je množství betaglukanu a jeho čistota, která ovlivňuje jeho využitelnost pro dětské tělíčko. Betaglukany možná znáte z přípravků z hlívy ústřičné. Houby však mají specifickou chuť a zápach a dětem nemusí vždy chutnat, ne vždy jsou v nich betaglukany obsaženy v dostatečném množstvi. 
 

Glukánek sirup (doplněk stravy) obsahuje betaglukany kvasničného původu, nemá tedy žádný zápach ani chuť hub. Kvasničné betaglukany v něm díky způsobu zpracování mají přesně definované množství betaglukanu a certifikovanou garanci čistoty min. 80%. Je určený dětem od 1 roku. Pro děti od 3 let jsou k dispozici tobolky, které kromě kvasničného betaglukanu obsahují i vitamín C a zinek, které přispívají k normální funkci imunitního systému. Zinek navíc udržuje normální stav pokožky, vlasů, nehtů a zraku. 

O Glukánku

  • Glukánek sirup pro děti je schválený Českou pediatrickou společností k užívání již od 1 roku.

  • Obsahuje betaglukany kvasničného původu
  • Má příjemnou pomerančovou příchuť.

  • Je slazený pouze fruktózou, proto je vhodný i pro diabetiky.                           

  • Betaglukanový extrakt se vyznačuje minimálně 80% certifikovanou čistotou.

  • Dětem do 3 let stačí jedna kávová lžička denně, starší děti mohou užívat i 3 lžičky denně.                                                          

                                                                                                                                                                                                         (doplněk stravy) 

Jak se zapojit do testování?                                                      

Stačí napsat komentář do této diskuze  nejpozději do 29.11.! Napište, proč byste chtěli Glukánek vyzkoušet. Ze všech komentářů pak vybereme 10 uživatelů, kterým Glukánek ve formě sirupu pošleme. 

Jak testování probíhá?

Do 13.12. napíšete článek blogu, ve kterém popíšete zkušenosti, postřehy a přidáte i fotografie. Článek by měl mít alespoň 1500 znaků. Budeme se těšit na rozšíření blogu alespoň jednou týdně v průběhu testování. Držíme palce! 

Kategorie