Zobrazit přihlášovací formulář

Testování: Může rybí tuk chutnat jako slaďoučký bonbon?


Je prokázáno, že rybí tuk má pozitivní účinky na lidský organismus, a proto je vhodné jej pravidelně doplňovat. Bohužel se rybí tuk nechvalně proslavil i pro svůj nevábný odér, kvůli kterému je takřka nemožné přemluvit naše děti, aby jej pravidelně konzumovaly.

 

Rybí tuk nabízí celou řadu benefitů. Podporuje funkci imunitního systému, přispívá k psychické pohodě, ke správné činnosti srdce a mozku a v neposlední řadě má také vliv na stav kostí a zubů. I díky těmto pozitivům se rybí tuk konzumuje už dlouhou řadu let.

Naštěstí doby, kdy se rybí olej konzumoval napřímo ze lžičky, jsou ty tam. Doplněk stravy OmegaMarine Family jsou žvýkací kapsle ve tvaru rybičky, které jsou slazené přírodním sladidlem ze stévie, zcela bez rybího odéru. Doplněk stravy OmegaMarine Family je tak vhodným řešením pro ty, kteří mají potíže s rybí chutí či s polykáním kapslí.

Vy teď máte jedinečnou příležitost sladké kapsle s rybím tukem zcela zdarma vyzkoušet!

Sháníme 10 maminek, které budou se svými dětmi testovat doplněk stravy OmegaMarine Family po dobu 3 měsíců. Podmínkou je průběžně sdílet se čtenáři Mimibazaru reálné zkušenosti ve svém blogu včetně fotek.

Jak se do testování zapojit?

Stačí napsat komentář do této diskuse, a to nejpozději do 10.2.2019. Napište nám, proč byste chtěli rybí tuk v kapslích vyzkoušet, jak máte staré děti a zda konzumujete se svou rodinou ryby pravidelně.

My vybereme 10 maminek, které od nás pro sebe i své dítě dostanou tří měsíční kůru. Podmínkou účasti v testování je sepsání recenze včetně fotek zejména na konci testování, ale i v jeho průběhu.

 

Kategorie