Zobrazit přihlášovací formulář

Zapojte se do testování a získejte stavebnici Resources zdarma!

 

Maminky, zbystřete zrak! Otestujte a získejte pro své děti originální stavebnici Resources


Chcete svým dětem udělat radost a zároveň je něčemu přiučit? Pokud ano, tak se zapojte do jednoduchého testování této krásné stavebnice, se kterou se vaše dítě seznámí s přírodními zdroji, pomocí kterých vdechuje lidstvo život nekonečným výtvorům už tisíce let.



Výrobce Taksa Toys přišel na trh s velmi kreativním produktem – stavebnicí Resources, která
rozvíjí dětskou kreativitu, motoriku, sociální a emoční stránku osobnosti, a v neposlední řadě rozpoznávací vnímavost. Díky certifikaci TPE plastic si navíc můžete být jisti, že jsou všechny použité barvy a materiály zdravotně nezávadné. Stavebnice je vhodná pro děti od 5 let a seženete ji v obchůdku s rozvojovými hračkami Kidtown.

Skládání staveb vyžaduje zručnost opravdového stavitele a mysl vizionáře. Velkoměsto nebo venkov? Dálnici přes řeku nebo železniční trať mezi poli? K tomu, aby vaše děti vytvořily svůj vlastní malý svět pod rukama, stačí, aby daly volný průchod své představivosti.

 

 

Zapojte se do testování a získejte stavebnici Resources zdarma!

Je to jednoduché. Do úterý 9. 4. napište, proč bychom měli vybrat právě vás zde do komentáře a přihlaste se tak k testování stavebnice Resources. Ve středu vybereme 5 z vás, kterým stavebnici zašleme k testování. Podmínkou účasti je mít dítě starší 5 let a také vypracování recenze včetně fotek, kterou vložíte do blogu nejpozději do 5.5.2019

Přejeme hodně štěstí!

 

Kategorie