Zobrazit přihlášovací formulář

Vyzkoušejte oblíbenou ketonovou dietu od KetoMixu na 4 týdny zdarma!

 

Květnové slunečné počasí začíná lákat do krátkých rukávů a vybírat v šatníku lehčí kousky. Většina z nás tak se změnou oblečení začíná vyhlížet léto a s ním i období, kdy půjdeme lidově řečeno „s kůží na trh“.

Připravili jsme pro vás jedinečnou příležitost, jak do léta zhubnout vaše přebytečná kila. Zapojte se do testování ketonové diety KetoMix.

Vybereme pět čtenářek, které si budou moci vyzkoušet, jak funguje metoda hubnutí s proteinovou dietou KetoMix. O jejich důvodech, motivaci i úspěších v hubnutí budeme zároveň informovat ostatní. A třeba tím inspirujeme i někoho dalšího.

 

                         

 

Jak vlastně ketonová dieta funguje?

Jedná se o velmi populární způsob, jak docílit rychlé ztráty tuku a zároveň nemuset hladovět. Tělo využívá jako zdroj energie zejména tuky a sacharidy. Jakmile tělu cukry omezíte a budete mu je dodávat jen ve velmi malém množství, dostane se do takzvané ketózy. Jako zdroj energie začne tělo totiž využívat ketolátky, které si vytvoří z vlastních tukových zásob. Většinou se tak stává po dvou až třech dnech od zahájení diety.

Jak se do testování zapojit?

Stačí napsat komentář do této diskuse, a to nejpozději do 19.5.2019. Napište nám, proč byste chtěla ketonovou dietu vyzkoušet. My vybereme pět z vás, které od KetoMixu získají čtyřtýdenní kůru. Těšit se můžete na pět jídel denně, na kterých si pochutnáte a zároveň po nich budete hubnout.

Pokud chcete o této dietě vědět víc, navštivte www.ketomix.cz .

Podmínkou účasti v testování je spolupráce s redakcí v době diety, poskytnutí fotografií celé vaší postavy před a po dietě a sepsání recenze.

 

Kategorie