Zobrazit přihlášovací formulář

Vyzkoušejte nový Mimibazar!

Dobrý den,

v současné době finalizujeme verzi nového mimibazaru a rádi bychom vás poprosili o Váš názor a Vaše pocity z nové verze.

Několik informací k nové verzi:

  1. Pro vstup na stránky se prosím přihlaste nejprve těmito údaji:
    Username: admin 
    Password: fCJe74MRTj
  2. Ke svému uživatelskému účtu se přihlaste pomocí Vašeho loginu z Mimibazaru. 
    Heslo použijte: BublinoSaurus
  3. Jistě zaznamenáte, že mohou chybět některé ze sekcí, např. Vtípky, Centrum zpráv, (současné Získané nabídky, Vzkazy), budťe bez obav, brzy se objeví, pracujeme na tom.
  4. Hlavní výhodou je, že se web přizpůsobí i pro mobilní zařízení. Vyzkoušejte, budeme rádi :) Buďte prosím shovívaví, zobrazení na mobilech nemusí být pro test perfektně odladěno. Oceníme všechny Vaše připomínky. 
  5. Nic z toho, co vložíte, smažete, anebo jakkoliv upravíte na této nové testovací verzi, se neprojeví na současném Mimibazaru. Můžete aktualizovat i nakupovat, objednávky nejsou reálné. Můžete tedy zkoušet cokoliv a hrát si, jak vás napadne. 
  6. Budeme rádi, pokud nám sdělíte, jak se Vám nový Mimibazar líbí. Hodnocení je dostupné po kliknutí na odkaz “Zpětná vazba”, který najdete na pravé straně stránky
  7. Ptejte se, prosím, na vše, co je Vám nejasné, nesrozumitelné, či pokud byste měli potíže s přihlášením. Kontaktujte nás na email kontrola1@mimibazar.cz. Do emailu vždy uveďte, z jakého zařízení testujete (mobil, notebook atd.) a jaký prohlížeč používáte. 

Novou verzi naleznete zde

Děkujeme za Váš čas, velmi si Vašeho zájmu a názoru vážíme.

Těšíme se na Vaši zpětnou vazbu.
Mimibazar tým

Kategorie