Zobrazit přihlášovací formulář

Otestujte s námi kreativní sady Foil Art a Shrinkies

 

Kreativní hračky získávají u dětí na stále větší popularitě. Nejen, že si s nimi užije vaše dítě spousty zábavy, ale rozvíjí také hravou formou své dovednosti. Zapojte se s námi do testování a deseti maminkám zašleme jednu z kreativních sad Foil Art nebo Shrinkies. Sady jsou vhodné pro děti od 5 let.

Pro kluky i holčičky sada Foil Art

Je jedno, zda máte doma nezbedného chlapečka nebo malou princeznu. Tyto kreativní sady jsou totiž určeny pro kluky i holky. Kreativní sada Foil Art obsahuje archy s obrázky, které se dotvářejí pomocí barevných, lesklých fólií. Z archu se odstraní krycí papír, který odhalí lepící část. Na tu se následně přikládá barevná fólie. Obrázky se tak snadno "vybarvují" za pomoci různobarevných fólií. Jak sada funguje se můžete podívat ZDE.

 

Vytvořte si vlastní přívěsek s kreativní sadou Shrinkies

Co třeba vytvořit originální dárek pod stromeček? Obsahuje pastelky, fóliové archy a příslušenství na vytvoření přívěsků. Z archu se vystřihne vybraný motiv, který se pastelkami podle vlastní fantazie vybarví. Poté se dá na chvíli zapéct do trouby, kde se smrskne a ztuhne. A krásný dárek je na světě! Sadu si můžete prohlédnout ZDE. Sladké tvoření se Shrinkies jsou plné colouring setů, které se skládají z pastelek či fixů, archů omalovánek, samolepek apod. Obsahují jak zábavné sety pro děti od 1 roku s prstovými voskovkami, tak i sety pro starší děti, včetně sady na sestavení letadélek, papírových masek.

Tak co, zapojíte do testování své dítko i vy?

Přihlaste se do 7.11. k testování v této diskuzi. Do příspěvku napište zda máte holčičku či kluka a v jakém věku. 

Podmínkou pro účast v testování a získání hračky zdarma je napsání článku ve vlastním blogu na Mimibazaru. Součástí recenze musí být alespoň jedna fotografie z průběhu tvoření, případně výsledek tvoření (nestačí fotografie zabalené či vybalené hračky). Recenze musí být do blogu přidána nejpozději 24.11.2019. 

Užijte si tvoření a společný čas s dětmi :)

 

 

Kategorie