Zobrazit přihlášovací formulář

Začíná postupná přeměna Mimibazaru


Představujeme Vám novou úvodní stránku Mimibazaru. Je upravena tak, aby dobře vyhovovala mobilním zařízením, ze kterých nás navštěvujete čím dál častěji. 

Při navrhování stránky jsme kladli důraz zejména na to, aby bylo zachováno vše, na co jste zvyklí. Používané položky jsme co nejvíce zpřehlednili a zjednodušili tak, abyste se i na nové stránce rychle a dobře orientovali. 

Stránka je rozdělena do dvou sloupců. Obsahová část má mnohem větší prostor, aby Vám neunikla žádná novinka nebo soutěž. Uživatelské menu jsme sbalili do přehledných sekcí. Nic nechybí, pořadí odkazů zůstalo stejné tak, jak jej znáte.

 

Levý sloupec s kategoriemi zboží je nyní rovněž sbalen do nového menu, najdete jej u přehledu inzerátů.

 

Po spuštění nové úvodní stránky bude k dispozici dotazník spokojenosti - modrý štítek vpravo. Budeme moc rádi, když stránku ohodnotíte a pošlete nám zpětnou vazbu, jak se Vám líbí.

Úvodní stránka je první v řadě chystaných změn Mimibazaru. Zanedlouho se můžete těšit také na zcela novou podobu bazárků. Do konce roku 2021 plánujeme postupně upravit nejvyužívanější stránky. Věříme, že díky stránkám, které budou přátelské k mobilním telefonům, získáme vyšší návštěvnost. Oslovíme nové uživatele a všem stávajícím zpříjemníme ať už práci s inzeráty, tak třeba čas strávený v diskuzích.  

 

Kategorie