Zobrazit přihlášovací formulář

Maminky holčiček pozor. Otestujte a získejte novou panenku Cry babies

 

Chcete svým holčičkám udělat radost ještě před Vánocemi? Pak se zapojte do jednoduchého testování miminka Cry Babies od TM Toys a tato roztomilá hračka může najít nový domov právě u vás.

 

Firma TM Toys, která svými hračkami dělá radost dětem všech věkových kategorií, přichází s novinkou určenou pro malé slečny od 4 – 10 let miminkem Cry Babies.

 

Neplač miminko


Miminko Cry Babies
potřebuje někoho, kdo jej bude mít rád! Stačí ho přitulit, dát mu dudlík a je po pláči, stejně, jako u opravdových miminek. Cry Babies brečí skutečné slzy a vydává přitom stejné zvuky, jako plačící dítě. Aby miminko začalo plakat, stačí nalít vodu do speciální nádobky umístěné v zadní části hlavy a stisknout tlačítko pod nádobkou nebo jednoduše panenku zapnout a vytáhnout jí její oblíbený dudlík z pusinky.

 

Chcete i vy mít doma svoje Cry Babies?

Je to jednoduché. Do neděle 18.11. napište proč bychom měli vybrat právě Vás zde do komentáře a přihlaste se tak k testování s Cry Babies. V pondělí 19.11. vybereme 5 maminek, kterým panenku zašleme, a ty ji budou spolu se svými holčičkami doma 3 týdny testovat. Hrát si s ní a rozmazlovat ji. Podmínkou účasti v testování je zaslání recenze (alespoň 1500 znaků) a fotek, jak sbližování s panenkou Cry Babies probíhalo. Recenzi vložíte do vlastního blogu na Mimibazaru. 

 

 

Kategorie