Zobrazit přihlášovací formulář

Léčebné účinky Aloe vera a produkty od Německé firmy LR

Léčebné účinky Aloe vera a produkty od Německé firmy LR

Aloe Vera je výjimečným prostředkem celkové péče o organismus. V průběhu tisíciletí si tato rostlina vysloužila mnoho přívlastků: rostlina nesmrtelnosti, královna léčivých rostlin, zelené zlato, krev Bohů, zázrak z pouště, doktor v květináči. Aloe Vera gel Barbadensis Miller obsahuje lignity a díky nim má schopnost pronikat do tkání a detoxikovat mezibuněčnou hmotu. Účinně může vyplavit většinu toxických látek z tkání a buněk.

Autorem receptur na Aloe Vera gely od LR je Dr. Peuser, jeden z největších znalců a propagátorů Aloe Vera na světě a autor kapilární teorie. Kapiláry jsou nejtenčí cévy v těle. Na úrovni kapilár probíhá vlastní výměna živin, kyslíku a odpadních produktů mezi krví a tkáněmi. Každý z nás má v těle 150 tisíc kilometrů kapilár. Když jsou kapiláry neprůchozí, nemůže probíhat dokonalá výměna kyslíku a živin a z tkání není dobře odstraňován odpad. Aloe Vera gel Barbadensis Miller velmi účinně rozšiřuje krevní kapiláry a umožňuje jejich průchodnost, díky čemuž jsou tkáně lépe vyživovány a odpadní látky jsou snadněji odváděny.

Tím, že pomůže vyčistit kapiláry, může zajistit tělu perfektní vstřebávání živin ze stravy, ale i vstřebávání dalších výživových doplňků. Aloe sama o sobě obsahuje velké množství vitamínů, minerálů, stopových prvků, aminokyselin a dalších užitečných komponentů pro dokonalou výživu našich buněk.

Koncentrace

Některé produkty obsahují tak nízké procento Aloe Vera gelu, že jejich pozitivní vliv na organismus je téměř mizivý. LR Drinking gely začínají tam, kde se mnohé konkurenční výrobky ani nepřiblíží. Naše produkty obsahují 89% – 98,2% čistého gelu z Aloe.

Odrůda

Nenechte se zmást! Ne všechny produkty prezentovány jako “výrobky z Aloe Vera” mají stejnou kvalitu. Existuje totiž až 300 odrůd této rostliny, z nichž ne každá je pro organismus žádoucí. LR zpracovává výhradně rostlinu Aloe Vera Barbadensis Miller, jejíž účinky jsou prokazatelně nejlepší.

Pěstování a způsob sběru

LR Health & Beauty Systems staví své výrobky na špičkové kvalitě. Proto je pro nás pěstování i sklizeň skutečným “obřadem”. Aloe se pěstuje ve výše položených polohách v krásném a čistém prostředí Mexika. Voda i půda se zde sleduje a nikdy se zde nepoužili umělá hnojiva ani pesticidy. Za zralé se považují rostliny starší než 2 roky. Z každé rostliny se odtrhne šest listů 3x za rok. List musí být delší než 50 cm a asi 12 – 14 cm široký. Listy se sbírají výhradně ručně. Zachází se s nimi velmi opatrně a nehrozí jim poškození, znehodnocení, ani “vykrvácení” gelu. Ne každá Aloe Vera má však takové “štěstí”. Mnozí velkoobchodníci využívají strojový sběr, při kterém hrozí nevratné poškození rostliny a kromě toho se při tom trhají i nezralé a nevyvinuté listy. Ve srovnání s tím má naše šetrně sbírána Aloe několikanásobně vyšší kvalitu.

 

Postup výroby

Někteří výrobci zpracovávají celé listy Aloe. Jejich slupka však obsahuje aloin, který je silným projímadlem (rostlina se tak brání proti hladovým vetřelcům). Přestože se pak výrobce snaží zbavit aloinu technicky, není to úplně možné. LR poskytuje záruku kvality tím, že zpracovává listy bez slupek, tedy jen dužinu a v ní obsažený gel. Chlazené sudy s Aloe Vera se dopraví do Německa lodí nebo letadlem. Gel se podle naší receptury dále míchá např. s květovým medem, nebo s extraktem z kopřiv.

Certifikát kvality

Všechny Aloe Vera drinking gely společnosti LR Health & Beauty Systems mají pečeť kvality a jsou pravidelně kontrolovány nezávislými zkušebními instituty SGS Institut Fresenius a IASC. Nenechte se oklamat a podívejte si seznam produktů, které mají certifikát IASC na stránce http://www.iasc.org/complete.html.

0.0
Publikováno , přečteno 3088x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Ganik11 23. 3. 2023, 21:46
Super produkty které opravdu pomohou vylepšit zdraví v mnoha směrech a hlavně stabilní firma

Kategorie