Zobrazit přihlášovací formulář

Wrap sáčky na pečivo - recenze

Wrap sáčky na pečivo - recenze

Do testování na Wrap sáčky na pečivo jsem se zapojila ráda – již mnoho let hledám něco na pečivo, co by mi nepřekáželo ve skříni – na klasický chlebník nemám na lince místo a do skříně se mi také pořádně nevejde. Takže toto mi přišlo jako vhodná alternativa.

Sáčky dorazily dva ve dvou velikostech – do většího se vejde i velký pecen chleba (to moc často nekupujeme) nebo i dlouhé bagety. Design obou sáčků je příjemně domácký a líbivý. Sáčky už používáme skoro čtrnáct dní, takže jsem vyzkoušela vložení klasického chleba (z místní pekárny i ze zmrazeného polotovaru), rohlíků (z místní pekárny), baget (z rozmrazeného polotovaru) i veky (kupované balení). Pečivo mi vydrželo i v těchto velmi horkých dnech neokoralé, nechytilo žádnou plíseň – jen rohlíky prostě klasicky změknou, nezůstanou křupavé, jako když je necháte nezabalené (pak prostě ale klasicky oschnou).

Takže za mě velké plus za:

- výdrž čerstvosti hlavně u chleba

- praktickou velikost

- snadnou údržbu (zatím jsem neprala, jen vysypávala drobky – vlastně jde lehce vysypat jen vnitřní umělá část, která se dá i lehce otřít nebo omýt)

- oceňuji také přiložený podrobný návod na údržbu

 

Jediné mínus (ale to není chyba sáčku) je v tom, že se členové rodiny musí snažit sáček kolem pečiva co nejtěsněji obalit, případně zavázat, ale je to jen o zvyku.

 

Za mne tedy kladné doporučení!

0.0
Publikováno , přečteno 1319x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Olympia23 25. 9. 2020, 14:37
Vyapaji pěkně já jsem si taky nedávno kupovala sáčky na ovoce, zeleninu a pečivo.A pak jsem jich ještě pár dostala od kámošky už jsem je párkrát i prala a zatím drží pěkně. Teď ještě sehnat něco na maso a uzeniny a budu spokojená.

Kategorie