Wrap sáčky na pečivo - recenze
Do testování na Wrap sáčky na pečivo jsem se zapojila ráda – již mnoho let hledám něco na pečivo, co by mi nepřekáželo ve skříni – na klasický chlebník nemám na lince místo a do skříně se mi také pořádně nevejde. Takže toto mi přišlo jako vhodná alternativa.
Sáčky dorazily dva ve dvou velikostech – do většího se vejde i velký pecen chleba (to moc často nekupujeme) nebo i dlouhé bagety. Design obou sáčků je příjemně domácký a líbivý. Sáčky už používáme skoro čtrnáct dní, takže jsem vyzkoušela vložení klasického chleba (z místní pekárny i ze zmrazeného polotovaru), rohlíků (z místní pekárny), baget (z rozmrazeného polotovaru) i veky (kupované balení). Pečivo mi vydrželo i v těchto velmi horkých dnech neokoralé, nechytilo žádnou plíseň – jen rohlíky prostě klasicky změknou, nezůstanou křupavé, jako když je necháte nezabalené (pak prostě ale klasicky oschnou).
Takže za mě velké plus za:
- výdrž čerstvosti hlavně u chleba
- praktickou velikost
- snadnou údržbu (zatím jsem neprala, jen vysypávala drobky – vlastně jde lehce vysypat jen vnitřní umělá část, která se dá i lehce otřít nebo omýt)
- oceňuji také přiložený podrobný návod na údržbu
Jediné mínus (ale to není chyba sáčku) je v tom, že se členové rodiny musí snažit sáček kolem pečiva co nejtěsněji obalit, případně zavázat, ale je to jen o zvyku.
Za mne tedy kladné doporučení!
Líbil se vám článek? Podělte se o něj s přáteli
Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé