Zobrazit přihlášovací formulář

Tip na poslední chvíli - Školní batoh Premium Light

Tip na poslední chvíli - Školní batoh Premium Light

Škola se nezadržitelně blíží a já pro vás mám recenzi další školní aktovky, kterou můžete zakoupit v prodejnách a na e-shopu Pompo.

Tentokrát si zblízka prohlédli Školní batoh Premium Light - Fotbal, výrobcem je Karton P+P a najdete ho pod známou značkou Oxybag.

Opět jsem nechala na Kubíkovi, aby si sám vybral vzor. Tentokrát ho zaujal velký fotbalový míč a také se mu moc líbily barvy, hlavně ta výrazně zelená.

Tento školní batoh je vhodný pro první a druhou třídu. Jak už název "light" napovídá, tak tato aktovka je velmi lehká. Váží pouhých 900g, díky odlehčené konstrukci.

Jak už jsem psala v předchozím příspěvku, je pro nás důležité, aby záda netrpěla. Školní batohy značky Oxybag byly navrženy ve spolupráci s fyzioterapeutem, tak aby popruhy i polstrování vyhovovalo malým dětem. Popruhy jsou opravdu dostatečně široké a polstrované, příjemné na dotek. Nechybí ani hrudní popruh, který udrží vhodnou polohu ramenních popruhů.

Samozřejmostí jsou reflexní prvky vepředu i na bocích. Uvnitř aktovky najdete dostatečný prostor na vše potřebné, už jsme to i vyzkoušeli! Zapínání je klasické a funkční, kovová přezka je doplněna odrazkou.

 

    

 

Základní charakteristika:

  • hmotnost 900g
  • nosnost 8 kg
  • objem 27 l
  • pevné dno
  • hrudní popruh
  • reflexní prvky
  • nastavitelné ramenní popruhy
  • anatomická záda

 

Tuto aktovku mohu doporučit především pro drobnější děti. Určitě zaujme i svým desingem, myslím, že každý malý kluk má rád sportovní motivy a výrazné barvy. Já nejvíce oceňuji anatomické řešení zad a polstrování, to je zde opravdu výborně propracováno.

5.0
Publikováno , přečteno 2213x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Pulik77 14. 6. 2022, 0:33
Vybírám pro dceru jako dárek školní batoh. Chtěla bych ji překvapit a koupit jí ho bez toho, aby to věděla. Půjde příští rok do 4. třídy, a tak bych jí chtěla koupit nějaký batoh, který by jí pak vydržel delší dobu. Jak vybrat batoh, který nebude ničit její dětská záda? Tahá si toho do školy totiž opravdu hodně.
Gabineska 15. 6. 2022, 0:44
@ Není asi nic jednoduššího, než se podívat po batohu, který nebude těžký sám o sobě a bude mít ergonomicky tvarovaná záda. Já jsem vybírala pro dceru batoh, za který jsem dala 1700 korun, a ten se dá kompletně přesně nastavit na záda.
Terezabrom 16. 6. 2022, 1:27
@Gabineska Vybírala jste ho někde osobně? Nebo jste ho objednávala domů?
Gabineska 17. 6. 2022, 1:13
@Terezabrom Vybírala jsem ho online. Mám to radši, když vidím u zboží kompletní informace a můžu podle toho vybírat. Koupila jsem ho od baagl .cz, ale dívala jsem se, že mají případně i v Praze značkovou prodejnu, kde mají všechno zboží. Já jsem s batohem spokojená. Má dokonce i přihrádku na notebook.
Lucy666S 27. 8. 2021, 15:59
Můžeme se těšit třeba i na nějaké výhody či soutěže?
lucievap 21. 9. 2021, 21:09
@ Omlouvám se za pozdní odpověď. Soutěže budou. Zrovna v mém nejnovějším příspěvku je první z nich :) Přeji hezký večer, Lucka

Kategorie