Zobrazit přihlášovací formulář

Plenky Bebelo - recenze

Plenky Bebelo - recenze

Na plinky Bebelo jsem se dívala už celkem dlouho, ale žádná z mých kamarádek s nimi neměla zkušenost, tak jsem se nedokopala k tomu je koupit. 😊

 

Mám syna, který má 20 měsíců a vyzkoušeli jsme 5 druhu plenek, ale zatím mu vadily všechny kromě 2 druhů, tak jsem si nebyla jista, zda to pokoušet. Jednoho dne jsem brouzdala na internetu na Mimibazaru a objevila jsem testování plenek Bebelo. Hned jsem se zkusila přihlásit a zapomněla už na to. A jeden den najednou e-mail pípl a že mě vybrali. No to byla obrovská radost 😊. Tak už jsem jen čekala nedočkavě až přijdou a budem moct zkoušet. 

      

S plenkama jsem spokojená, jsou z hodně příjemného materiálu, pěkně pruži... Na malém krásně sedí. Ani se nehnou. 😊 Dám mu plínku večer v 19 h a úplně v pohodě vydrží až do 7 rána a neproteče. Přes den se ani jednou nestalo, že by ji pročural nebo prokakal. A vůbec není malý opruzený, což je za mě veeeliké plus. Takže plenky Bebelo určitě doporučuji a myslím, že dokud malý nezačne chodit na WC, zůstaneme u nich. 

 

0.0
Publikováno , přečteno 523x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie