Zobrazit přihlášovací formulář

Plenkové kalhotky Bebelo

Plenkové kalhotky Bebelo

K testování jsme dostaly dva balíky kalhotkových plenek ve vel. 5. Váhové rozpětí plenek sedí dobře, dceři padly akorát. 

Již při samotném rozbalování mě překvapilo, že z balíku nejde cítit žádná parfemace/chemie, jak se mi někdy stává u jiných značek. Plenky na omak jsou měkké a tenké, gumičky poddajné. Dcera není žádné tintítko, přesto při nošení neměla gumičky vůbec otlačené. 

  

Dcera během testování chytla nějakou střevní virózu, proto mohu s čistým svědomím říct, že jsme plenky otestovaly dostatečně 😁. A obstály na jedničku. Nepropustily nic, i když byla plenka kolikrát těžší, jak dcera. Protože dcera spí celou noc, byla jsem zvědavá, jestli plenky vydrží i v tento moment,  jelikož některé kalhotkové plenky v noci protekly. Z tohoto důvodu jsem dávala na noc radši klasické plenky, ale když už jsem testovala tyto kalhotky, použila jsem je i na noc. A i po 10 hodinovém spánku bylo pod dcerou sucho. Za mě tedy spokojenost i v noci. 

Asi jediné minus (ale to zacházím opravdu do detailů a možná jsem jen musela najít aspoň něco negativního 😁) byl lepící proužek (kterým se pak zadělává použitá plenka), který se snad  pokaždé zachytil na vnitřní část oblečení. Ale to je asi nepodstatný detail, na funkčnost to rozhodně vliv nemá.  

Kdybych měla plenky krátce zhodnotit, za mě spokojenost. Příjemně mě překvapily a klidně bych je koupila i já.  

Děkujeme za možnost testování a možnost zařadit značku Bebelo na seznam dobrých značek plenek 🙂

 

 

 

 

0.0
Publikováno , přečteno 419x

Kategorie