Zobrazit přihlášovací formulář

Vánoce se blíží - další ověřené tipy na dárky

Vánoce se blíží - další ověřené tipy na dárky

Do Vánoc zbývá necelých čtyřicet dní a já pro vás mám ještě pár tipů na dárky…

 

Víte, že jsem máma kluků, tak mým prvním tipem je autodráha Hot Wheels City Ultimátní myčka s chobotnicí. Kluci jsou nadšení. Já oceňuji velikost dráhy 120 centimetrů - tady si každý najde svůj kousek a nehádají se.

   

Součástí dráhy je autíčko Color Reveal se zeleným lakem, na kterém můžete myčku vyzkoušet. V první částí auto ponoříte do nádrže, poté ho pošlete dál. Chapadla chobotnice, ze kterých stiskem stříká voda, odhalí super závodní auto s polepem. Zábava může pokračovat. Kluky baví tato dráha i bez vody, ale s vodou to dostává větší rozměr. Najdete zde i výtah pro auta, místa k parkování a další promyšlené prvky. Jak jsem psala, kluci jsou opravdu nadšení. Je to naše první Hot Wheels dráha a myslím, že není poslední. Ultimátní myčka s chobotnicí jde složit na poloviční délku, jedno z chapadel slouží jako madlo, děti tak mohou dráhu jednoduše přenést, kam potřebují. Prodává Pompo https://bit.ly/30vgJUE

 

Druhým tipem je Mluvící robot 4 v 1 od Fisher Price. Toho dostane náš půlroční Eliášek k Vánocům. Než jsem ho zabalila do vánočního papíru, tak jsem vyzkoušela, co vše robot umí.

      

Robot zaujme na první pohled. Má veselé barvy, velké oči (stiskem páčky jimi hýbe). Je větší než jsem čekala, když jsem ho viděla poprvé v katalogu. Robota můžeme rozebrat na tři části, se kterými si dítě může hrát samostatně. Na každé části jsou různé aktivity, které dítě v průběhu hry objevuje.

Hračka mluví česky (i slovensky, anglicky, polsky nebo maďarsky), zpívá písničky, počítá… Mě se moc líbí, že jezdí! Pohyb skvěle motivuje dítě k plazení či lezení. Robot se pohybuje tam a zpět, neujede nikam daleko, je stále v dosahu s dítětem.

Hlasitost má dvě úrovně. A hrací programy jsou 3 varianty, tak je můžete střídat podle potřeb či nálady. Baterie jsou již součástí.

Doporučený věk je od šesti měsíců, to je akorát pro nás. Ale myslím si, že zaujme i starší kluky, ještě o něho bude boj. Nezmeškejte výhodnou cenu https://bit.ly/3HoeTWN

0.0
Publikováno , přečteno 6522x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie