Zobrazit přihlášovací formulář

Testování nové hry Neonové obrázky od Albi

Testování nové hry Neonové obrázky od Albi

Když jsme byli vybráni pro testování nového produktu Neonové obrázky od Albi, vůbec jsme nevěděli, co od toho máme čekat. Ihned po otevření krabice nám bylo jasné, že před sebou nemáme žádnou klasickou hru, ale něco úplně (pro nás) nového.


I když vše vypadalo zpočátku složité, po přečtení příručky jsme vše hned pochopili a začali sestavovat lampičku ve tvaru rakety. Chtělo to menší dávku zručnosti a větší dávku trpělivosti, ale výsledek stál za to. Dcera byla tak nadšená, že po sestavení rakety jsme se pustili ještě do sestavování stromku a notiček. Hotové výrobky si vystavila v pokojíčku a od té doby si s nimi každý večer svítí. Stromeček využila ještě jako šperkovnice a dává si na něj prstýnky a náramky. Šablonu využila na obkreslování.

                

Závěrem mohu tedy napsat jen to, že tento produkt rozhodně doporučujeme. Během sestavování výrobků jsme museli spolupracovat a byl to moc příjemně strávený čas. Největší výhodou je, že až nás tyto výtvory omrzí, můžeme je rozebrat a sestavit si úplně jinou lampičku, třeba dle svého vlastního nákresu. Vybavení obsahuje několik archů pro vlastní nákresy, takže s trochou šikovnosti můžeme sestavit jakýkoliv obrázek.  Už se dcera těší až malému bráškovi sestaví autíčko, nebo nějaké jeho oblíbené zvířátko.

mamal

5.0
Publikováno , přečteno 4371x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie