Zobrazit přihlášovací formulář

Testování od ALBI - Nehtové studio

Testování od ALBI - Nehtové studio

Byla jsem vybrána pro testování Nehtového studia od Albi. Vzhledem k tomu, že mám doma 2 dcery, uvítaly tuto sadu s velkou radostí.

Krabice je velmi pěkně barevně provedena a okamžitě zaujme svým vzhledem. Po otevření na Vás vykoukne výbava nehtové designérky. Pilníky, laky, třpytky, samolepky a kelímky na míchání laku.

Dcery, 8 a 9 let, si okamžitě začaly lakovat své čistě umyté, krátké, vyleštěné a předem připravené nehtíky. Aplikace byla velmi jednoduchá. Výběr byl ze dvou barev laků - červená a bílá + čirý lak, do kterého se barvičky přidávaly (holky by možná uvítaly větší barevnou škálu). Nehty bylo nutné nalakovat nejprve tenčí vrstvou, to kvůli zaschnutí laku, a poté nalakovat ještě jednou pro intenzitu laku. Při prvním nanesení nebyla červená tak sytá. Na zaschlý lak následně nalepily samolepky - luxusní byly ty, které svítí ve tmě. 

A když už holky nechtěly mít nehty červené, nebylo nic jednoduššího než ponořit prstíky do teplé vody. Nehty šly krásně sloupnout a umýt. To jsme ocenili nejvíc, nebyl třeba žadný odlakovač. 

Štětečky se vymývaly ve vlažné vodě pro další použití. Jen u jednoho se nám stalo že ztvrdnul, ale ani to nebyl problém, namočili jsme ho do horké vody, lak změkl a dal se vyloupnout.

Nehtově studio je velmi povedené, užili jsme si spoustu zábavy a co jsem ocenila nejvíc já, že po dětech nezůstal žádný nepořádek. 

Děkujeme, že jsme mohly být součástí testování a přejeme krásné Vánoce a snad někomu Ježíšek nadělí i Nehtové Studio.

 

Denisa s dcerami:-)

 

 

 

 

0.0
Publikováno , přečteno 1856x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie