Zobrazit přihlášovací formulář

Haloweenská, čarodějnická nebo tematická oslava/party

Haloweenská, čarodějnická nebo tematická oslava/party

Krásný den,

dnes se budeme zabývat dekoracemi a osvětlením na Halloweenské nebo tématické strašidelné a čarodějnické párty. Máme pro Vás ne příliš složité a nepříliš finančně náročné nápady.   

 
Na osvětlení můžete použít vánoční světýlka, která tak nemusí nečinně celý rok ležet v krabici, ale jejich využití je možné po celý rok. Navlékneme na ně oranžové ping - pongové míčky - uděláme do nich malé dírky, do kterých vtlačíme, ale jemně žárovičku na světelném řetězu. Je možné i domalovat oči a ústa, aby míčky vypadaly jako malé dýně.

 


Dále posbíráme veškeré drobné podzimní dekorace, které se bez užitku válí v krabicích a utvoříme z nich různá aranžmá a výzdobu.

 

Můžeme využít i plodů podzimu - ořechy, kaštany, dřívka a sušené listy. Vše naaranžujeme do misky, košíku nebo na tácek. Doprostřed můžeme umístit svícínek a čajovou svíčku.

 

    

Každá párty musí mít jednu větší centrální dekoraci. My jsme vyrobili tuto větvičku v květináči, kterou jsme přidělali tavící pistolí do rohu dřevěného květináčku a upevnili jsme ji navíc těžšími kamínky. V nabídce dekorací nám učarovaly dekorační sovičky, které jsme umístili na květináč a na větvičku. Větvičku jsme nabarvili akrylovou barvou na černo a tavící pistolí jsme na ní dotavili pár šištiček. Vznikla tak krásná dekorace na stůl na Halloweenskou párty.



Ukázky dalších dekorací
Na zápichy jsme použili dřevěné tyčky ke květinám a motivy ze starých žertovných čelenek. Svícen pak vznikl ze starého svícnu natřeného na černo, skleněný kalich pak ze starého skleněného svícnu, dozdobeno kovovými přízdobami.



Párty pak můžeme doladit rámečkem s pavouky a hady, svícny a další halloweenskou "havětí". Opět použijeme starý rámeček, na něj nalepíme nebo natavíme staré gumové figurky a natřeme na černo. Můžeme si tak vyrobit i strašidelné zrcadlo.

       ramecek 1.

Krásný den přeje Ivanna

0.0
Publikováno , přečteno 1561x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie