Zobrazit přihlášovací formulář

Testování sady Neonové obrázky od Albi

Testování sady Neonové obrázky od Albi

Možnost testování sady Neonové obrázky od Albi nás velmi potěšila. Když stavebnice dorazila, byla dcera nadšená! Sada v sobě skrývá spoustu možností využití! Dokonce i starší syn se nechal slyšet, že je to super a i puberťáci dokáží najít v této sadě využití.

hrají si všichni

Celá krabice je opravdu propracovaná. Je z pevného kartonu a má magnetické zavírání, takže vydrží. Velkým překvapením bylo objevení toho, že po zmáčknutí tlačítka na víku, celý vršek krabice bliká barevnými světýlky. 😊

krabice

Vnitřek krabice je rozdělen na oddíly a obsahuje různé potřebné věci – šablony, tmavé papíry s vyznačenými tvary a také papíry pro vlastní tvorbu, barevné svítící kabely v různých barvách, adaptér a světýlka, drátky. Do zdrojů napájení je potřeba doplnit 2AA baterie. Světýlka již baterie obsahují a mají maličké napájení, takže jsou vhodné i jako dekorace.

Barevné kabely jsou pevné, drží tvar, takže je možné z nich sestavit tvary i bez šablony. Super u této sady je, že vše je znovu použitelné, takže fantazii se meze nekladou a lze používat stále dokola a tvořit zábavné tvary a světelné efekty. Světýlka je možné přepínat do různých režimů - stále svícení, rychlé a pomalé blikání. Svítí opravdu jasně. 

 

My jsme samozřejmě museli vyrobit strom se světýlky, který dcera využívá jako dekoraci a noční lampičku v pokoji. I další světýlkové obrázky je možné využít k tomuto účelu. Dále jsme vyzkoušeli různé šablony, na které jsme přidrátkovali svítící kabely. Uvnitř návodu k použití jsou další možné šablony, které se překreslí na přiložené tmavé papíry. Dcera vyzkoušela tematicky vánoční stromeček v zelené barvě. A není všem dnům konec, určitě vymyslíme další tvary, které s kabely můžeme vytvořit, třeba Velikonoce, narozeninové nápisy a další.

vše

Musím říct, že po přihlášení do testování jsme nevěděli, co přesně od této sady očekávat. Po vyzkoušení je ale jasné, že je to opravdu promyšlená sada, která má spoustu různého využití a rozhodně stojí za to si ji pořídit. Je to opravdu krásný dárek!

5.0
Publikováno , přečteno 1910x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie