Zobrazit přihlášovací formulář

Podruhe. Zavist.

Podruhe. Zavist.

Mam otevrene dvere. V praci nekdo popisuje, jak se u nich v rodine nervove zhroutil pribuzny. Pry problemy v praci, nakonec rozvod atd. A ve finale antidepresiva a lecebna. Hm.

Nekdo se smeje. Toci se mi hlava a huci mi v usich. Nemam to taky? Jako to zhrouceni.... A kdyz uz jsem u toho spatne se mi dycha a nemuzu spat na boku, mam pocit, ze to neudycham.

Na ulici si prohlizim rodice s detmi. Vypadaji tak v pohode. To my taky a presto mame nemocne dite. Na ulici to nikdo nepozna. Zavidim jim. Zavidim vsem. Kricim doma na Alexe.

Vola Johana. Nezvedam. Telefon pipa jak zbesily, posila zpravy. Nemuzu s ni mluvit, ted ne. Pta se co mi je, dela si starosti. Pry jsem se dlouho neozvala. Co si s ni mam povidat? Jeji dite je zdrave. V duchu jsem zla.

Zpatky v praci. Vsechno vyrizuju mechanicky, narocne meetingy prezivam a snazim se nevycnivat. Hlavne at se me nikdo na nic nepta. Kdyz mam podezreni, ze chce nekdo vlezt dovnitr, predstiram, ze jsem na telefonu.

Znovu v ordinaci. Sympatak se usmiva - tak pani Javorova hlavne ted nastavit pro dceru pravidelny rezim, kontrolovat..... zajdete do....., tohle si musite..... a taky........, vyzvednete recepty a........, zavolejte.......

Hukot a tlak v usich sili. Zacpu si nos dvema prsty a vsi silou nenapadne fouknu. Jste v poradku? Podivam se na nej a zvladnu usmev - ano, dekuju. Ohynek v zaludku sbira sily.

Vola Johana, nezvedam. Vola mama. Volam Alexovi. Volam do skoly. Vola Johana, nezvedam. Vola tchyne...... Vola...... vola.... vola.....

 

4.6
10×
Publikováno , přečteno 5184x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

asadka 14. 11. 2015, 23:40
Kdo nezažil, nepochopí.... +o( Úplně se vžívám. Bála jsem se, že na mě promluví i strom u cesty ...Říkáte si, že jste silná, že " to dáte". Je lépe, než to v sobě "uvěznit", tak to "pustit nějak ven"... Držte se (F)
kakunka 12. 11. 2015, 23:52
(F)
Leňula*B 10. 11. 2015, 20:19
(F) hodně sil
sieta 9. 11. 2015, 13:42
(F)
kopretin.a 9. 11. 2015, 12:43
(F) (F) (F)
MájaVčelka 9. 11. 2015, 7:46
(objimam)
petula.s 8. 11. 2015, 14:33
Přeju Vám a celé Vaší rodině hodně síly. Zvládnete to, uvidíte, že jo. (objimam)

Kategorie