Zobrazit přihlášovací formulář

A jde se do toho s The 1:1 Diet

A jde se do toho s The 1:1 Diet

Den D nastal a já měla první schůzku s pánem poradcem. Šla jsem tam trochu s obavami co se dovím a jaký pán bude. Naštěstí mé obavy nebyly na místě. Pán byl sympatický a příjemně se s ním povídalo. Na úvod schůzky jsme probrali v čem daný program spočívá a jak to vše bude probíhat.

Poté jsem absolvovala měření na přístoji In-body a čekala jsem na výsledky. Byla jsem z výsledků tak nervózní, že mi přišlo že čekám dlouho, ale popravdě to bylo rychlé. Výsledky poradce se mnou prošel a vše vysvětlil a to i důsledky, pokud by se špatné výsledky neřešily. Jelikož mám 2 děti, tak mi poradce doporučil začít od kroku 3 a to kvůli kaloriím na den, aby pro mě nebylo náročné se o děti postarat. Můj jídelníček se skládá ze 2 produktů od The 1:1 Diet a pak 3 jídla podle daných kritérií a povolených surovin. Bylo mi doporučeno ze začátku nesportovat, což mi tedy chybí, ale chápu to. Mám dovolené procházky s kočárkem. Nastal okamžik výběru produktů. Je jich opravdu velké množství a vše vypadá lákavě. Dostala jsem od všeho na vyzkoušení. Další schůzku mám domluvenou za týden, tak jsem zvědavá na výsledky. Bude to pro mě složité, nemám vůbec své milované ovoce a taky delikatesy. Tak a zítra začínám, jsem na to zvědavá.

     

První den byla snídaně a svačina bez komplikací. U oběda nastal problém a to s přepočtem gramů na povolené kcal k danému jídlu. Je potřeba se řídit tabulkou a porovnávat ji i na štítek na jídle, aby se člověk vešel do toho co má. Jídlo se skládá z bílkoviny a zeleniny. Holt, v přepočtech se musím zlepšit. Takže prvních pár dní mi příprava jídel zabera více času, ale věřím v to, že časem to bude lepší a dokáži porci již aspoň trochu odhadnout. Mám za sebou 5 dní a přepočty jsou již lepší, netrvá mi to tak dlouho jak první 2 dny. Co se týče jídel od The 1:1 Diet, tak jsem zatím nenarazila na nic co by mi nechutnalo. Třeba Boloňské špagety mě mile překvapily.  

První týden mám za sebou a dnes proběhla kontrolní schůzka, kde jsem byla přeměřena. Na výsledky jsem napjatě čekala. A byla jsem mile překvapena. Cítila jsem, že mi jsou věci volnější v okolí břicha. Na váhu jsem měla úbytek 1,6 kg, úbytek byl i v oblasti viscelárního tuku a to skoro 10cm :) Další schůzku máme zase za týden, tak jsem moc zvědavá a doufám, že výsledky budou zase dobré.

Někdy je těžké se držet jídel, které jsou povolené a odolávat pokušení, kor když si doma u hraní her dávají ostatní nějaké oříšky a další pochutiny. Ale musím vydržet. 

Další týden za mnou a to i schůzka s výživovým poradcem. Tentokrát úbytek nebyl tak velký a ubyla mi i trochu svalová hmota, ale i tak jsem dostala pochvalu. Mezi první a druhou schůzkou jsem si byla vyzkoušet aerobní cvičení s posilováním a musím říct, že mi večer a druhý den ráno nebylo dobře. Mám 1.000 kcal na den a jen cvičením jsem měla výdej 750kcal, což je hodně, protože za den jsem se dostala na výdej skoro 2tis kcal. Řekla jsem si, že cvičení teď radši omezím a v dalším týdnu vyzkouším pilates. Jinak každý den chodím na procházky s kočárkem, takže pohyb mám. Co se týče jídel, tak je velká nabídka a chutě mě dost překvapují. Narazila jsem zatím jen na 1 jídlo co mi nechutnalo. Nějaké shaky mi přijdou dost sladké, tak mi bylo doporučeno si tam dát trochu více vody. Týden co mě teď čeká bude náročný, jelikož máme doma oslavu narozenin dětí, takže budu mít velké pokušení.

 

Mám za sebou 3.týden, který byl pro mě zatím nejnáročnější a to z toho důvodu, že jsem se necítila dobře a měli jsme doma narozeninovou oslavu. Měření mě čeká až příští týden, tak jsem na to zvědavá. Cítím se dobře, ale mám pocit, že moc velký úbytek po 14dnech nebude. Zkusila jsem dnes jít cvičit pilates a zatím dobrý. V pátek půjdu vyzkoušet cvičení, po kterém jsem se minule necítila dobře, tak uvidím. Už potřebuji začít cvičit, chybí mi to. 

 

Dnes jsem měla po 14dnech kontrolní měření, ze kterého jsem měla větší strach než minule. Bohužel jsem měla pár blbých dní a neodolala jsem a šáhla jsem po zakázaných věcech :( naštěstí úbytek váhy tam byl 2,2kg. Bohužel mám i úbytek svalů. Musím si na to dát pozor, aby příště další úbytek nebyl. Další měření mám za 14dní zase.

6-7.týden jsem "bojovala" s virózou a doteď nejsem úplně fit. Hubnutí se mi zpomalilo dle dnešní konzultace. Když je člověk nemocný, tak je to prý normální, že to hubnutí není takové jako když je člověk zdravý. Tělo se musí vypořádat hlavně s nemocí a energii tedy dává hlavně do uzdravení. Naštěstí mi tentokrát neubyly svaly za což jsem ráda. Kdyby, ale přibyly, tak by to bylo lepší ;) Pořád jsem ve kroku 3 a tělo si již na nižší příjem zvyklo a funguje normálně. Okolí si všímá, že jsem zhubla a chválí mě. Což je pro mě velké potěšení. Dnes přidávám fotku pro porovnání.

 

Zítra mě čeká poslední kontrola v rámci tohoto testování. Jsem zvědavá jaký bude rozdíl od minulé návštěvy, jelikož pořád bojuji s nachlazením (už od konce února), byli nemocní i děti, takže opravdu šílených 14 dní. Neměla jsem ani sílu si jít zasportovat, jen procházky s kočárkem.

Co se týče jídel, tak nejvíc mi chutná shake s lesní příchutí, tyčinky s pomerančovou příchutí a arašídovou. Dále i polívky a to hlavně gulášová a zaleninová s krutónky, a co se týče kaší, tak mám ráda golde syrup. Za celou dobu jsem měla jen 1 jídlo co mi nechutnalo a to thajské kari. 

          

 Mám za sebou poslední měření v rámci tohoto testování. Čekala jsem, že kvůli viróze budu mít stejnou váhou jako minule. Bylo pro mě velkým překvapením, že úbytek váhy byl 2,5kg a útrobního tuku skoro 10cm. Byla jsem opravdu mile překvapena. Nečekala jsem, že za danou dobu 8mi týdnů se mi podaří shodit 8kg, za poslední 3 roky jsem takový úbytek váhy neměla. Byla jsem se i po 2 měsících podívat za kolegy v práci a všichni mě tam chválili.

V dietě jsem se rozhodla nadále pokračovat. Teď mě tedy čeká dovolená, kde mám dovolený volnější režim ohledně jídla, ale vím že si musím pořádně hlídat co jím a hlavně v jakém množství. Budu mít sebou i zásobu tyčinek ke svačinám.  Jako poslední fotky přidávám svou oblíbenou tyčinku a foto postavy.  

 

 

4.3
Publikováno , přečteno 8130x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie