Zobrazit přihlášovací formulář

Testování s The 1:1 diet

Testování s The 1:1 diet

Doma pod vlastní režií se mi nedaří zhubnout tak jsem si řekla proč se nezkusit přihlásit do testování s The 1:1 diet by Cambridge Weight Plan. Stejně je malá pravděpodobnost, že by mě vybrali. Nikdy jsem nic nevyhrála. V druhé půlce ledna mě oslovila paní z Mimibazaru, že jsem byla vybraná do testování a já tomu nemohla uvěřit. 

Domluvila jsem si schuzku s paní poradkyní Veronikou Landauerovou a těsila se na naší schůzku. Paní poradkyně mě přivítala ve fitness centru Fialka v Příbrami. Už při prvním setkání jsem si říkala, že tahle ženská mě dokope k tomu abych ty kila shodila a začala se pořádně hýbat.

Paní Veronika mi začala vše vysvětlovat, jak to funguje, co nás čeká. Povídali jsme si jaká je její představa a moje představa o úbytku, navrhla mi jaká by byla pro mě ideální cesta abych vše zvladla. 

Nyní je moje váha na 80kg což je při mé výšce 154cm hodně. Před sebou mám první týden a jsem moc zvědavá jaký ten týden bude. Vím, že v prvním týdnu bude úbytek především voda, ale i tak jsem zvědavá co se za ten týden změní. 

 

 "Začátek

 

1.TÝDEN S DIETOU

Mám za sebou první týden stravování s The 1:1 diet Cambridge Weight Plan. Paní Veronika mi doporučila začít od 2. kroku. Což pro mě znamenalo 3 jídla od The 1:1 diet by Cambridge Weight Plan a dvě jídla vlastní. Dostala jsem letáček kde jsem měla vypsané potraviny, které v tomto kroku mohu jíst. Jedná se o maso/vejce, bílou nebo zelenou zeleninu a mléčný výrobek. Produkty jsem si vybrala nějaké polévky, testoviny, kaše a koktejly. Hodně mě překvapila chuť jídel. Byli syté a kaše sladké. Příprava jídel je velmi rychlá. Stačí zalít horkou nebo studenou vodou, rozmíchat a hotovo :-) Během týdne jsem zaznaměnala mnohem více energie přestože v poslední době spím špatně, ráno se najedla a byla plná energie. Po obědě se mi nechtělo spát.

Co se týká měření a vážení po prvním týdnu. Váha šla o 3,5kg dolu a na obvod zhruba 1cm. Zatím nic moc, ale paní poradkyně mě uklidnila, že ten první týden je takový zahřívací, většinou odchází jen voda. Domluvili jsme se s poradkyní, že další týden zapojíme i nějaký cvičení. Tak se budu těšit na další pokroky :-)

 

2. TÝDEN S DIETOU

Tento týden jsme zařadili i cvičení pod dohledem trenéra. Musím říct, že to byl příjemný pocit zase cítit svaly po cvičení :-) Bohužel mám stále nemocné děti takže jsme pořád zavřeni doma. Ale byla jsem potěšena z měření. Úbytek od začátku je -4,5kg a na centimetrech dohromady to dělá 8cm. Také mě klesl viscerální tuk z 8 na 7 a i normální tuk mi ubyl. A zároven jsem nabrala na svalové hmotě. Což je dobře. 

 

3. TÝDEN S DIETOU

V tomto týdnu podle měření se nic moc nezměnilo. Na váze bylo mínus jedno kilo. Změnil se poměr svalů a tuku. Tuky krásně ubývají a svaly naopak rostou :-) Začala jsem pociťovat volnější oblečení. Dokonce jsem na sebe oblékla kalhoty, které jsem si koupila před vánoci, ale koupila jsem si špatnou velikost takže jsem je ani neoblékla a teď je můžu konečně nosit :-)

Se cvičením to tento týden trošku vázlo protože mě chytli záda tak jsme ve fitku dali jen kardio. Doma se snažím cvičit dechové cvičení na zpevnění středu těla protože mám po dětech poměrně velké břicho a velkou diastázu.Zachviličku to bude měsíc co dodržuji CWP a zapojila jsem cvičení :-)

 

"Boloňské

 

"Hotové

 

4. TÝDEN S DIETOU

Tak mám za sebou jeden měsíc. Shodila jsem cca 7kg a dohromady 13cm z celého těla. Trochu rozdíl tam je. I manžel si začal všímat, že jsem zhubla :-) Začalo mě to mnohem víc bavit a začala jsem i doma víc cvičit aby ty výsledky byli lepší a lepší :-) Přikládám foto k porovnání. 

""

 

""

 

5. TÝDEN S DIETOU

Na pondělním měření jsem byla hrozně mile překvapená. To, že cm mizí jsem zaznamenala na oblečení, ale když mi paní poradkyně naměřila od minulého týdne -3cm v pase jsem, udělalo mi to ohromnou radost. Samozřejmě i kila jdou dolů. Za 5 týdnů jsem shodila 8,5kg. Z toho 4kg tuku a nabrala jsem skoro 3kg svalové hmoty. Což je taky super :-) Do posilovny chodím dvakrát týdně a doma se snažím cvičit na diastázu. Je to pro mě taková osobní výzva protože jsem vždycky začala cvičit a po týdnu jsem to vzdala :-) Tento týden jsem ochutnala citronovou tyčinku a můžu říct, že byla vynikající :-)

""

 

""

6. A 7. TÝDEN S DIETOU

Testování se blíží ke konci a já už teď vím, že stanoveného cíle nedosáhnu, ale vím, že s dietou budu pokračovat. V týdnu na mě vlezla nějaká viróza nebo to byla reakce na očkování, ale nebylo mi tento týden nejlíp. I s jídlem jsem měla problém. Jeden den jsem si porce musela rozdělit na dvě abych je snědla. Každopádně za ty dva měsíce jsem shodila 10kg tuku. Což je super i když jsem nedošla k takové váze jakou jsem chtěla. Holt ne každému to jde tak rychle 🙂 

Nicméně teď jsem s rodinou na dovolené na horách, mám tu trošku volnější režim ohledně jídla , ale až se vrátíme, jdu do toho znovu 🙂

8. TÝDEN S DIETOU

Poslední týden testování jsem byla s rodinou na dovolené na horách. Jelikoš pobyt jsme měli zaplacený už delší dobu s  paní poradkyní Veronikou jsme se domluvili, že po dobu pobytu budu dodržovat dvě jídla od CWP ( svačiny) a snídaně, oběd a večeře budu mít na hotelu. Jídla jsem si dávala bez příloh a bylo super, že jsem si u oběda a večeře mohla vzít maso bez omáček. K tomu jsem si dávala zeleninové saláty. Na dovolené jsme téměř každý den chodili do bazénu, tak jsem si vždy dávala 15 minut plavání a jednou jsem si zašla do posilovny. Jinak jsme hodně chodili na výlety :-) Přesto že jsem se snažila nějakým způsobem jíst podle plánu, nebylo to úplně ideálni, tak jak bych to měla doma. Neměla jsem váhu, takže vše bylo jen od oka. Málo jsem pila. Ale na kontorlním měření jsem byla hodně mile překvapená. Za celých 14 dní jsem shodila necelé 2kg a vše bylo v tuku. Viscerální tuk mi také klesl. I na obvodu ubyli centimetry. Z boků 2cm a z pasu 1cm. Prsa už zůstali :-)

 

 

Po dvouměsíčním testování CWP a navštěvování fitness Fialka kde mi s jídlem a cvičením pomáhala milá a sympatická poradkyně Veronika Landauerová jsem shodila 11kg. Svalová hmota stoupla z 39kg na 41kg. Tuk šel z 42,70kg na 36,60kg a viscerální tuk jsem z 8 snížila na 5. Za mě je to super. Ale vím, že je předemnou hodně práce a k dokonalé postavě je potřeba ještě nějaká ta kila shodit. Takže jsem se rozhodla, že budu dále k Veronice chodit a dále budu navštěvovat Fitness Fialka :-)

5.0
Publikováno , přečteno 10812x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

ZdenčaKubištová 15. 2. 2022, 8:28
Já si první i druhý týden platila. Měla jsem ty stejné podmínky, ale byla jsem oba týdny v prvním kroku. (Tzn 3 pytlíčky plus dvě svá jídla z letáčku.) Úbytek za první týden byl skoro 2kg čistého tuku, přičemž vody jsem měla ještě více než předtím. Celkově tedy váha o cca 1,2kg méně, ovšem vše pouze tuk.

Kategorie