Zobrazit přihlášovací formulář

Moje testování programu The 1:1 Diet

Moje testování programu The 1:1 Diet

Ahoj, ráda bych se s vámi v následujících pár týdnech sdílela se svou cestou za vysněnou postavou. Jsem pracující maminka třech dětí a je mi 41 let. Díky MMB jsem byla vybrána k testování The 1:1 Diet, moc si toho vážím a děkuji za tuto příležitost.

Kvůli karanténě jsem byla nucena začít malinko později než ostatní testovací maminky, až v průběhu tohoto týdne jsem se konečně mohla setkat s mně určenou výživovou poradkyní. Ta mi bude po celou dobu nápomocná. Obdržela jsem od ní kromě shakeru pro snadnou přípravu pokrmů také výrobky na následující dny a také výživový plán. V následujících dvou týdnech se budu pohybovat v kroku 2.,tzn. připravím si každý den 3 výrobky The 1:1 Diet zatím jen z řady polévek a shaků, k tomu si můžu dopřát 200 g zelené či bílé zeleniny a 100 kcal mléčných výrobků. Nezbytnou součástí je také pitný režim.

Po velké nervozitě jak to zvládnu, mám za sebou první den a jsem příjemně překvapená chutí jídel, hlavně polévek. Také jsem mile překvapena možností ochutit si čistou vodu přípravkem v prášku. Teď nezbývá než věřit, že se mi bude dařit podle plánu. 

""

 Jelikož jsem začala s dietou v sobotu, mám za sebou necelý týden a první převážení a konzultaci s paní poradkyní. Moje výchozí váha byla 79,1 kg a tentokrát ukázala číslo 76,5 kg, tedy úbytek 2,6 kg, bylo to pro mě velice příjemné překvapení a hlavně motivace do dalších dní. Je těžké odolávat různým pochutinám, ale zatím to zvládám, protože vidím výsledky. Kalhoty jsou najednou volnější hlavně v oblasti břicha.  

Našla jsem si svůj styl, ráno po probuzení zahajuji sklenicí tekutiny s rozpustnou vlákninou, v práci si připravuji shake, už jsem vyzkoušela skoro všechny příchutě a nejvíc mi chutnal zatím čokoládový s mátovým aroma. Kolem poledne a pak doma po návratu z práce v odpoledních hodinách si horkou vodou zalévám polévku, za mě chuťově top určitě gulášová a také zeleninová s krutonky. Přes den si dávkuji zeleninku, když na mě jdou chutě a k večeru si dávám ještě nějaký z doporučených light mléčných výrobků, např. Cottage nebo mozzarellu. Mám doporučeno se vyhýbat soli, ale můžu používat koření. 

""

Zkusila jsem si jít zacvičit, protože jsem se to snažila vzít zodpovědně se vším všudy a pořídila si permanentku, ale druhý den mi nebylo úplně dobře, tak to ještě na pár dní odložím. Prý to není v prvních dvou týdnech úplně doporučováno vzhledem k tomu, že si tělo zvyká na jiný režim a hlavně přísun kalorií. 

Tak další týden za mnou...netrpělivě jsem čekala na číslo na váze u paní poradkyně a bylo to příjemné překvapení...bez 100 g je to úbytek o další 2 kila, takže celkem už mám dole 4,5 kg, paráda... celkový tělesný tuk mi ubyl o 4%, což je prý také skvělý výsledek. Byla jsem pochválena 🙂

""

Musím ale přiznat, že o víkendu jsem měla krizi. Tím, že rodině nakupují a vařím, je opravdu někdy moc těžké odolat, zatím se mi to ale daří a proto takové výsledky. Byli jsme i na výletu na horách a procházka mi moc prospěla. 

Přiznám se, že najednou pociťuji dostatek energie, tělo už si asi zvyklo na jiný režim příjmu a troufla jsem si i na dost náročné cvičení tae-bo a že jsem si to užila 💪

 

Tak další týden je úspěšně za mnou a váha ukázala úbytek další dva kilogramy, celkem je to už 6,5 kg. 👍

Oblečení je najednou volnější, můžu si dopřát odvážnější outfity a sebevědomí stoupá...je to ale vykoupeno maximálním odepřením si jakéhokoliv jídelního potěšení a pokušení.

""

K polévkám a shakům jsem obdržela po dvou týdnech další jídla ať už rýži nebo těstoviny na různý způsob. Nejvíc mi chutnaly asi špagety Bolognese. Příprava je opět jednoduchá a rychlá, obsah sáčku zalijeme horkou vodou a chvíli necháme povařit ještě v mikrovlnce. 

""

Další variantou je Smoothie, na snídani kaše a v případě výletu mi přijde super tyčinka, která nahradí jedno jídlo. Už jsem ochutnala arašídovou a čokoládovo-pomerančovou a musím říct, že to byla mňamka 😋

Cítím se super, mám spoustu energie, zařadila jsem i pravidelnou sportovní činnost včetně svých oblíbených běžek 🙂

""

Opět po týdnu mě čekala schůzka s paní poradkyní...je to už měsíc, co jsem s dietním programem začala a byla jsem zvědavá také na přeměření.

Na váhu ubylo opět něco přes kilo a tak je celkový úbytek zatím krásných 8 kg, paráda 👍 a příjemné překvapení pro mě byl úbytek centimetrový...přes boky i pas je to 5 cm, přes hrudník dokonce 6 cm, takže celkem 16cm...v týdnu mě čeká společenská událost a můžu si na sebe vzít své oblíbené šaty, které už mi dlouho ležely ve skříni nevyužité, mám velkou radost.

Jelikož jsem si na začátku předsevzala, že bych se ráda dostala na 70 kilo, už jsem jen krůček, zbývá už jen něco málo přes kilčo...tím pádem jsem se domluvila s paní poradkyní, že můžu postoupit do dalšího kroku a zařadila jsem do svého jídelníčku kromě dvou produktů 1:1 diet a 100 kcal mléčneho výrobku už i dvě jídla denně sestávajících z bílkovinné složky a zeleniny o celkové hodnotě 250 kcal, jsem překvapená, kolik toho najednou musím sníst ☺️ a přesto by měla jít váha ještě dolů, i když teď už pomaleji.

""""

Jak jsem předpokládala, kontrolní vážení ukázalo už menší váhový úbytek než předchozí týdny, ale i 0,7 kg se počítá 😀 poslední verdikt na váze byl 70,5 kg a pokračuji.

Snažím se zkoušet různé kombinace povolených jídel, tím, že můžu maso, sýry, šunku, vajíčka apod., už se dá v kombinaci se zeleninou ledacos vykouzlit. Jen je potřeba určitě minimálně den předem popřemýšlet nad jídlem na další den a tím, že chodím do práce, taky připravit. Musím také přiznat, že tělo už si zvyklo na pravidelný příjem plus mínus ve stejném čase a pak už se hlásí o svá práva 🙂

Zní to neuvěřitelně, ale podařilo se...za 6 týdnů se mi podařilo dostat na váhu, kterou jsem si předsevzala a mám dole úžasných 9kg. Lidé v okolí si změny všímají a je to moc příjemné, cítím se skvěle.

Je tedy načase postoupit do dalšího kroku a to krok 4- fáze udržovací...začínám už přidávat i sacharidovou složku. Stále mám doporučeny 2 produkty Cambridge weight plan, 100kcal mléčného produktu, 2x denně jídlo sestávající z bílkoviny a zeleniny o 250 kcal a přidávám navíc 100 kcal přílohy a 100 kcal ovoce, na což jsem se moc těšila. Tak snad se mi bude dařit si vydobytou váhu i nadále udržet, jídla, které musím denně snist už je docela hromada 🙂

""

Pro zdravotní problémy jsem musela dočasně bohužel omezit pohybové aktivity, což mě moc mrzí. Důležitá je určitě ale i pohoda a relaxace, tak jsem začala pravidelně navštěvovat solnou jeskyni.

""

 

Neuvěřitelně to utíká, další týden je za mnou a i přesto, že kalorický příjem se zvýšil a absolvovala jsem i oslavu narozenin svých dětí a neodolala kousku dortu, ubylo další kilečko.

Tento týden mě čekala závěrečná schůzka s kontrolou mých výsledků za testovacích 8 týdnů.

Vkládám zde průřez svou cestou... jak je vidět, ubylo 12 kg, 9% tuku, upravil se nezanedbatelně i viscerální neboli břišní tuk. 

Prošla jsem si také přeměřením centimetrovým... přes hrudník mam úbytek 8 cm, přes břicho i boky 10 cm, celkem tedy 28 cm 😊

Co k tomu dodat...jsem nadšená a moc ještě jednou děkuji za tuto možnost...také bych velmi chtěla poděkovat své paní poradkyni paní Petře Grossové, která mi byla velkou oporou a rádkyní. 

Beru to jako svůj nový začátek, osvojila jsem si zásady zdravého stravování. Motivací mi byla společná dovolená s přáteli a do plavek už se teď opravdu nestydím obléct. Mám radost, pyšní jsou na mě také mí blízcí.

4.3
Publikováno , přečteno 9445x

Kategorie