Zobrazit přihlášovací formulář

Odstrasujici zkusenost - penzion Gizita v Moravskem Beroune

Odstrasujici zkusenost - penzion Gizita v Moravskem Beroune

Mile maminky,
ted jsme se vratili z priserne dovolene a neda mi to nez vas varovat pred timto penzionem. Penzion se nachází v okraji Moravského Berouna, má krásné webové stránky, fotky i prostředí, tím ale popis pěkných věcí končí.

Kdyz jsme prijeli ve stredu odpoledne, ovanul nas pri prichodu do budovy neprijemny zapach. Po nedlouhe chvili jsme zjistili, ze za to muze restaurace, kde se musite i zaregistrovat u ubytovatele. Restaurace v penzionu je horší než zaplivana putyka. Když vejdete, ovane Vás smrad ze starých cigaret (ačkoliv je zde obrovský nápis V celém objektu zákaz kouření) a zvětralého piva. Klice jsme dostali a hledali pokoj - byl v prvnim patre. Bohuzel pokoje jsou rovněž cítit, snad dva roky se zde nemyla okna, všude pavučiny, mrtvé mouchy, binec na koberci. Společné sociální zařízení plesnivé nebo nefunkční nebo špinavé nebo všechno dohromady. Jeli jsme s kamarady a protoze takovou prilezitost videt se mame jen dvakrat do roka, zustali jsme. Otreli jsme policky, smetli nejhorsi binec na koberci a pred kazdou sprchou radne vycistili sprchu. Ovsem na okna jsem sahala jenom ja a mrtve mouchy taky odklizela jenom ja.

Pak jsme meli dojit na veceri a to nas nutili,abychom jedli v te zakourene restauraci - ze pry nam v dobe jidla nebudou kourit. Do salu pry nemuzeme, tam se netopi, protoze to stoji moc penez. Pritom penzion jsme vybrali i kvuli tomu, ze nam pani naslibovala, jak pri spatnem pocasi muzeme v sale s detmi byt. Nakonec jsme ji presvedcili, ze jist budeme v sale. Byla tam opravdu zima, ale alespon ne takovy zapach.

Nejhorsi ovsem byla  neustálá buzerace pronajimajitelky penzionu - nezhasnete světlo a máte to hned na talíři. Chcete přidat čaj ke snídani? Odpovědí Vám je - a víte Vy kolik to stojí? Chcete mít v pokoji teplo? ano, ale jen od 16.00 do 22.00, jinak netopíme- víte Vy kolik stojí kubík dřeva? Chcete jíst v krásném sále a ne v zaplivané putyce? Můžete, ale zmrznete, protože v té části penzionu se netopí. Prezili jsme ctyri noci a byli radi, ze jedeme domu. Nejak jsme si netroufali odjet drive, protoze bychom nejspis penize z nasich zaloh nikdy nevideli. Navic, jak jsem psala vyse, prilezitost setkat se mame opravdu jen zridkakdy, tak jsme se to snazili vydrzet.

Důrazně doporučujeme vyhnout se penzionu velkým obloukem a zvláště rodiny s dětmi by se měly mít na pozoru - já jen doufám, že mé děti si neodnesly svrab nebo alergii z pobytu v tomto penzionu. A nejhorší je, že prý sem jezdí školy v přírodě.

1.3
Publikováno , přečteno 5355x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Dan.ka 3. 11. 2015, 18:09
Tak na ty "krásné" webstránky jsem se podívala a musím říct,že já bych si tam dovolenou rozhodně nevybrala. Jedete tam s dětmi (asi celá parta,dle stejně napsaných recenzí) a neodradí vás od dovolené ani společné sociály a zahulená hospoda? A podle toho,jak tam ti pánové píší,že tam bydlí už delší dobu,tak to tipuju na nějakou ubytovnu pro dělníky a tak nějak spíš věřím tomu pánovi,který si tam stěžuje pro změnu zas na vás ,-)
Michellinka 29. 11. 2015, 10:36
@ Paní asi netuší, co to je noční klid. Kdybych byla někde ubytovaná a po desátý večer mi někdo krafal za dveřma, tak ho vynesu v zubech. (zip) ,-)
Nadys 3. 11. 2015, 8:40
Tak kromě toho ,že asi nevíte co je to psaní na BLOG, tak asi před sjednáváním dovolené i špatně čtete , na jejich stránkách je přímo uvedeno-V objektu penzionu se nachází restaurace, která je celodenně kuřácká, na přání je však možné poobědvat nebo posedět v nekuřáckém salónku Dále uvádín i to že v prvním patře jsou společné sprchy i záchody , a podle těch vašich krásných stránek , jak píšete lze dobře odvodit o jakou úrovenˇ ubytování půjde.Takže příště více čtěte a přemýšlejte než se na takovém místě s tímto popisem ubytujete a vyhnete se problémům (C) (H)
taba 3. 11. 2015, 11:47
@ https://www.dopenzionu.cz/moravsky-beroun/penzion-gizita-1982/hodnoceni/#hodnoceni Tohle je docela zajímavé, úplně dole je recenze zde píšíci a stěžující si dámy....a nahoře jsou reakce ostatních ubytovaných... Celkem by mne zajímalo, jak to tam vypadalo.... :-D
Nadys 3. 11. 2015, 12:11
@taba :-D :-D no to teda , ubytovaných 6 rodin s dětmi , se nedivím majitelce pokud to tam dámy s dětátkama rozjely (smich) Dovoluji si nesouhlasit s kritikou paní Aleny, Jany K., kterou jsem měl možnost si přečíst. Obě tyto dámy kritizují personál penzionu, čistotu atd. Jsme v penzionu dlouhodobě se spolupracovníky ubytovaní a jsme spokojeni. Penzion je čistý, obsluha příjemná, jídlo dobré. V penzionu v době pobytu těchto žen bylo neustále přetopeno, jinak si nedovedu představit proč ústavičně větraly. Děti běhaly po celém objektu, nechávaly všude rozsvíceno. Výše zmíněné dámy kritizují, ale své chování nepopsali. Již v den příjezdu byla jedna z dam sprostá na personál (byl jsem toho svědkem a věřte, nebyl k tomu důvod). Po dobu pobytu v nočních hodinách na schodištích zmíněné dámy popíjely alkohol a rušily noční klid. Byl jsem nucen vstát a na jejich chování je upozornit. Divím se personálu, že měl tak obrovskou trpělivost.Po dobu mého pobytu se zde vystřídalo více rodin s dětmi, a myslím si, že byli spokojeni.
Zrušený účet 4. 11. 2015, 10:25
@Nadys :-D :-D :-D :-D
taba 3. 11. 2015, 12:14
@Nadys Tohle je moje noční můra....tolik rodin s dětmi v jedné velké partičce a s pocitem, že se z nich a především jejich ratolestí všichni poprdí...úplně se mi dělá mdlo při představě, že bych tam byla ubytovaná také... :-o
Brůs 3. 11. 2015, 17:10
@taba a mě se každý diví, že nesnáším děti (smich). MMch byli jsme s drahým v Třeboni, v hotelu Romantic. Už název naznačuje, že to asi nebude hotel pro děti. nádherné desingové pokoje, vířivka na pokoji, šampus, úžasná postel na prcánkování a v nejlepším slyším z chodby řev tří asi tak pětiletých haranťat, jak tam dranděj na koloběžce 8o|. A matinka i ráno stěžovala na recepci, že tam nemají dětský koutek 8-| ,-)
taba 3. 11. 2015, 18:28
@Brůs ...tak to je hrůza...nedivím se, že vzniká stále více hotelů, kam nesmí děti tuším do 15ti let....spousta rodičů fakt není ani trochu soudných...
Nadys 3. 11. 2015, 16:32
@taba i moje (smich)
Brůs 3. 11. 2015, 7:12
Nespletla jste si web? :^)
cipofka 2. 11. 2015, 17:57
*-) já teda měla za to, že blog je k různému psaní, ale recenze...? To bych napsala na internet na recenzi toho podniku, ne sem...
Zrušený účet 24. 11. 2015, 5:26
@ :^) a není to jedno? Hlavně že jsme varováni kde být obezřetní (D)
Brůs 24. 11. 2015, 6:47
@ Neni to jedno

Kategorie