Zobrazit přihlášovací formulář

Testování se Sidolux

Testování se Sidolux

Dnes mi přišel balíček od Sidelux, na který jsem se moc těšila. Po otevření  krabice jsem s radostí přivonela ke všem prostředkům a přitom přemýšlela, kterým začít.Proč jsem se přihlásila do testování se Sidelux? Mám ráda nové vůně, nové přípravky na čištění a mytí domácnosti. Každému v domácnosti vyhovují jiné vůně, jejich intenzita. Tento výrobek již znám a nyní mám možnost vyzkoušet několik čistících prostředků najednou. Celkem sedm výrobků od Sidelux, což mě samozřejmě moc těší. Všechny přípravky od Sidelux budu zkoušet v bytě, kde se topí uhlím, kde je stále co uklízet. Jiná možnost zatím  není. Těšíte  se na testování? Já ano. 

Sidolux M

Sidolux M je produkt určený na údržbu nábytku.  Otočení uzávěru do pozice on šlo trochu těžko. Hned po nastříkání přípravku na povrch nábytku se pokojem začala linout příjemná vůně. Přípravek má konzistenci bílé pěny .Na setření a rozleštění přípravku  přiloženou utěrkou z mikrovlákna po desce nábytku jsem musela vynaložit více úsilí. Setření pěny nešlo zlehka. 

Na ploše nábytku vznikl mikrofilm, který chrání nábytek. Povrch po uschnutí je lesklý a příjemný na dotek i druhý den po použití přípravku Sidolux M.  I následují den je stále cítit příjemná vůně. 

Jak dlouho vůně a ochranný film na nábytku vydrží ? Zatím nevím, ale jsem zvědavá.

Sidolux Premium Floor Care 

Sidolux Premium Floor Care je čistící prostředek na podlahu. Já s tímto produktem umyla vinylovou podlahu a dlažbu. Má hustou gelovou konzistenci, která mi vyhovuje. Prostředek ihned po otevření krásně voní. Vůně zůstává cítit v místnosti i po ošetření podlahy.  Při umývání podlahy u tohoto přípravku jsem musela vynaložit větší úsilí, více síly, protože se podlaha nevytírala lehce. Mop po dlažbě šel ztěžka. Dlažba  po vytření  schnula déle. Lesk na ní příliš není vidět. Na některé dlažbě zůstaly mírné šmouhy. Naopak tento přípravek zvládl umýt i zašlou špínu dlaždic, se kterou si jiný čistící prostředek neporadil. Úklid s tímto produktem vinylové podlahy byl snazší. 

Vůně do šatníku

Součástí balíčku byl i milý dáreček vůně do šatníku. Tento výrobek již znám několik let, jen jsem netušila jeho výrobce. Vonný sáček je určený k provonění domácnosti, šatníku či auta. Já tyto příjemně voňavé sáčky používám v osobním automobilu, kde krásně provoní interiér po dlouhou dobu. Není potřeba neustále vyměňovat jako jiné výrobky. Můj oblíbený sáček je růžový. I ostatní sáčky mají příjemnou vůni. Vybere si opravdu každý.

Sidolux Professional 

Tento přípravek je zaměřený na koupelny. Aktivní pěna tohoto přípravku lehce a snadno odstraní zbytky nečistot i vodního kamene z umyvadla, vany či sprchového koutu. Stačí bohatou pěnu nastříkat a setřít. Přípravek má jemnou příjemnou vůni i konzistenci. Doporučuji.

0.0
Publikováno , přečteno 379x

Kategorie