Zobrazit přihlášovací formulář

SIDOLUX - láska na první přivonění

SIDOLUX - láska na první přivonění

Mám tu skvělou příležitost vyzkoušet všechny tyto přípravky pro úklid domácnosti, které nejsou všude standartně dostupné. Značku Sidolux doslova miluji, již delší dobu používám přípravek na podlahy Sidolux universal Marseillské mýdlo, které nejen, že úžasně voní, ale i krásně vyleští a uklidí podlahu. Ta vůně...to je balzám na duši při i po úklidu dlouhou dobu. Jakmile mi balíček dorazil, vonný pytlíček s vůní Marseillského mýdla jsem okamžitě vybalila a pověsila do skříně, takže celkové foto s ním není :-). Tyto pytlíčky jsou perfektní také do auta, do spodního prádla i na wc..Budu vás průběžně informovat o kvalitě těchto přípravků pravdivě a poctivě.

Jako první z balíčku jsem vyzkoušela tento spray, který mne zaujal tím, že je jak na nábytek, plasty, ale i sklo. A to mne zaujalo. Máme totiž psa - francouzského buldočka, který neustále frká, prská a štěká na sousedova psa za oknem (nemá ho ráda). Neustále musím leštit sklo ve dveřích na zahradu, což je celkem obtížné, když se pak vše přilepí. Proto jsem sáhla jako první po tomto přípravku a nezklamal mne. Sklo se krásně vyleštilo bez síly a leskne se. Vůně je také příjemná a líbí se mi nápisy pro blbé, kdy víte, že je rozprašovač připraven nebo uzavřen. Dřevěný nábytek vyčistil také perfektně, nemám co dodat, jsem spokojená.

Další z výrobků, na který jsem se těšila. Jelikož rádi používáme do vany různé olejíčky, soli apod., tak po chvilce jsou na vaně vidět usazeniny - špína, což můžete vidět na fotce. Vanu drhnu dost často a kolikrát i bez úspěchu, musím vynaložit hodně energie, aby se leskla. Po chvilce působení tímto Sidolux spreyem jsem houbičkou smyla nežádoucí otisky velmi rychle a téměř bez práce. Velmi mile mne to překvapilo a potěšilo. Vyhovuje mi pěna, která vznikne na povrchu a dokonce mi vyhovuje i vůně, o které dost testerek psalo, že jim smrdí. Připomíná mi sice vůni umělého citronu v čaji, ale nevadí mi, je mi příjemná. Jediné, co mi začalo vadit při delším používání (myla jsem naše dvě koupelny včetně umyvadel i umyvadel na wc) byl nepříjemný zvuk při stisknutí. Tohle by měl výrobce u pumpičky ještě vychytat. Jinak za mne skvělý výsledek s leskem a čistotou.

Dnes je u nás na horách krásně a tak jsem se vrhla do úklidu. Moc jsem se těšila na podlahový čistič Coral, který jsem ještě neměla vyzkoušen, druhý marseillské mýdlo používám již dlouho a nemá absolutně chybu. Osobně je mi vůně velmi příjemná, místnosti jsou krásně dlouho provoněné, lesklé a čisté na pohled. Tento přípravek mi byl jednou doporučen v drogerii a od té doby jsem mu věrná. Ale teď k tomu druhému s vůní Coral, který mne také mile potěšil a překvapil svou příjemnou vůní. Účinek je samozřejmě také perfektní, vůně mi je příjemná, decentní a myslím, že mu zůstanu věrná. Sice mi je bližší vůně mýdla, ale i této dám ráda šanci a budu to střídat. Za mne to jsou TOP produkty a dokonce, a to je co říct, se líbí vůně i chlapům! Určitě ráda DOPORUČUJI!!!!

Za vyzkoušení tohoto přípravku jsem moc ráda, jelikož máme v obou domácnostech dřevěné parkety a jejich ošetření je daleko náročnější než podlahy laminátové. Přípravek má nevtíravou neutrální vůni oproti ostatním přípravkům od této značky. Krásně se rozpustí ve vodě a parkety jsou po vytření čisté a lesklé, připadá mi, že snad i ošetřené jako olejíčkem. Pokud někomu vadí intenzivní vůně na podlahy jiných čistících prostředků, tak si myslím, že tuto si zamilujete. Vyzkoušela jsem vytřít tímto prostředkem i dlažbu a potěšilo mne, že nezanechal žádné šmouhy ani fleky. Mám radost a vřele DOPORUČUJI! Celkově mi značka Sidolux přirostla k srdci, vše je kvalitní, vůně pro mne krásné, příjemné a účinky znatelné!!

0.0
Publikováno , přečteno 376x

Kategorie