Zobrazit přihlášovací formulář
Lucy

Můj Sidolux - recenze

Můj Sidolux - recenze

Dorazily produkty sidolux a už se těším až začnu uklízet 😆 průběžně budu informovat,jak se s produkty pracuje a jak jsem s úklidem spokojená.

Na úklid domácnosti jsem blázen takže ráda zkusím něco nového 🤔 sidolux má poměrně dost produktů na podlahu.Já mám doma plovoucí, dlažbu ale i vinyl, tak jsem sama zvědavá.Doma mám dvě děti a pejska, takže uklízet je pořád co😆.Mám ráda když je podlaha čistá, lesklá a samozřejmě musí vše krásně vonět.

Těším se i na Sidolux M na plochy a nábytek za mě upřednostňují univerzální přípravek,tak uvidíme.

A velmi mě zajímá sidolux aktivní pěna 😀 určena na koupelny.

Tak dám vědět jak mi jde uklízení.

1.Test Sidolux aktivní pěna

Použila jsem na vanu,WC, umyvadlo a obklady.Krasně voní, pěnu jsem nastříkala, nechala chvíli působit a pak setřela, výsledek povrch byl lesklý.Baterie krásně zářila, bez známek vodního kamene.

Foto před 

Sidolux aktivní pěna 😀

Po šetření, krásně lesklé.

2.Sidolux Premium na laminátové podlahy

Velmi příjemná mandlová vůně, bohatá pěna.Nevim.zda půjde vidět rozdíl,ale podlaha byla taková oživena, hezký se leskla.

Před

Po

3.Sidolux nábytek

Tento přípravek, hodnotím jako numbers one,  nádherně voní.Všestranne použití, použila jsem na sklo a dřevo.Setřela jsem prach v celém bytě.Líbi se mi, že se dá použít téměř na vše,ale velmi jsem si ho oblíbila na náš jídelní stůl.Dřevo se krásně oživí a dostane krásný lesk.Tento přípravek u nás už má své místo a jistě až dojde si ho znovu pořídím.

4.čistici prostředky na podlahu, všechny jsou moc příjemné krásně voní. Za mě jsem si oblíbila s vůní heřmánku,ten má krásnou vůni čistoty a provoní celý byt, ten má u mě už své místo.

Po zhodnocení všech přípravku, značky Sidolux, jde o kvalitní produkty s příjemnou vůni, které opravdu fungují

Děkuji že jsem měla možnost je vyzkoušet. Určitě se budu vracet.

0.0
Publikováno , přečteno 1037x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie