Zobrazit přihlášovací formulář

Testování Sidolux

Testování Sidolux

Přihlásila jsem se k testování čisticích prostředků značky Sidolux. Nečekala jsem nic zázračného. Myslela jsem, že umytí bude stejně namáhavé jako u jiných produktů. Značky dost často měním, domnívám se, že není čistič, který bych nevyzkoušela. 

Sidolux Professional - koupelna

Jako první jsem testovala Sidolux Professional - koupelna. Ledabyle jsem nastříkala přípravek na dva dny nemytou baterii. (Máme extrémně tvrdou vodu, proto i po tak krátké době jsou vidět nánosy vápence - poslední fotka dole...) Po chvíli působení jsem baterii přeleštila hadříkem. Překvapilo mě, že i nános vápence se sloupnul zcela bez námahy. V poslední době jsem si míchala vlastní saponát naředěný octem a s přidanou kyselinou citronovou. I přes agresivní složení nemá takový účinek, jako čistič Sidolux. Během testování mi začal docházet a tak jsem propadla panice, že bez tohoto přípravku už nemůžu nadále fungovat, proto jsem udělala obří objednávku Sidoluxu a testuju i další přípravky této značky :-) Zatím vše super.

Sidolux Professional - koupelna

 

Po použití Sidolux Professional - koupelna

 

Po použití Sidolux Professional - koupelna

 

Po použití Sidolux Professional - koupelna

 

Před použitím

 

Sidolux Universal - coral

Sidolux Universal - coral

Dalším testovaným přípravkem je Sidolux universal coral. Použila jsem na mytí podlahy, povrchů v kuchyni a na umytí zahradního nábytku. Používá se ředěný. Dost intenzivně voní, což mi momentálně trochu vadí, protože jsem nachlazená, ale umývá skvěle. Použití v kuchyni nešlo dost dobře nafotit, proto využiji fotky zahradního nábytku. Polovina stolu není umytá a polovina přípravkem  Sidolux universal coral. Má velmi dobré čistící schopnosti, opět bez větší námahy jsem umyla veškeré nečistoty.

Vlevo po použití Sidolux Universal - coral, vpravo před použitím

 

Sidolux M - nábytek

Na nábytek jsem byla zvyklá používat spreje, které jsou v tlakové nádobě. Spotřeba u tohoto přípravku je možná malinko vyšší, ale vzhledem k ceně se stále vyplatí. Líbí se mi, že nestříká tolik do stran, jako natlakovaný sprej, takže lze lépe zacílit. Povrch je mokrý, takže před vyleštěním odstraní všechny nečistoty. Místo hadříku jsem použila papírovou utěrku, úklid je rychlý a efektivní. Testovala jsem na krbové římse, protože se zde hodně práší, což je pro fotodokumentaci ideální, je lépe vidět rozdíl před použitím a po použití přípravku Sidolux M - nábytek. Lze použít nejen na dřevo, ale i sklo a plasty. Vůně je nenápadná, příjemná. Při úklidu jsem použila i na televizi, ale sklo nešlo vyleštit tak lehce, jak přípravkem na sklo, takže na sklo bych použila raději extra přípravek.

 

Sidolux M - nábytek

 

Před použitím

 

Po použití Sidolux M - nábytek

 

Sidolux Premium Floor Care

Další z řady testovaných výrobků je produkt na dřevěné podlahy. Zkoušela jsem u skoro dospělého syna v pokoji, kde už jsem úklid dávno vzdala. Ob den tam pošlu robotický vysavač, který se obvykle stejně zamotá do pohozené ponožky. Podlaha pod stolem mi vždy dala hodně zabrat. Drhla jsem ji i pískem. Rozdělala jsem si roztok Sidolux podle návodu a musím uznat, že se nánosy začaly rozpouštět a šly setřít hadrem. Použila jsem jen abrazivní houbičku, což se na podlahu může zdát příliš, ale nejde o jen tak ledajakou podlahu :-)

Před použitím
Sidolux Premium Floor Care

 

Po použití Sidolux Premium Floor Care
5.0
Publikováno , přečteno 428x

Kategorie