Zobrazit přihlášovací formulář

JARNÍ ÚKLID SNADNO, RYCHLE A VONAVĚ!

JARNÍ ÚKLID SNADNO, RYCHLE A VONAVĚ!

V balíčku od www.drogeriezde.cz jsem našla:

1. Sidolux Premium Floor Care

Máme převážně dřevěné podlahy, a protože jsem zvyklá na jiné značky, tak jsem byla zvědavá na nový produkt. Sidolux Premium Floor Care je vhodný na mytí dřevěných a laminátových podlah ve 3 krocích:

  • myje,
  • obhoví lesk
  • a provoní interiér.

Domnívala jsem se, že nebude konkurovat mým oblíbeným produktům jiných značek, ale hodně jsem se mýlila. Myslím si, že se tento produkt brzy zařadí do drogerie, kterou používám. Nádherně vyčistí strukturovaný dřevěný povrch, obnoví barvu podlahy a zvýší její lesk díky obsahu arganového oleje. Na podlaze vytvoří ochranný film před dalším mytím. Nemám ráda produkty, které dřevěnou podlahu vysuší. U tohoto přípravku se nemusíte bát. Nejvíce mě oslovila nádherná vůně, vyloženě mě potěšila na srdíčku :), protože je intenzivní a veselá

2. Sidolux Univerrsal - bílý

Je vhodný na umývání všech omyvatelných povrchů.  Při prvním použití mě překvapilo, jak rychle a snadno odstraňuje špínu. Pak jsem se dočetla, že je to díky unikátnímu systému SODA POWER, který změkčuje vodu při mytí. Velkou výhodou je, že nezanechává šmouhy.

3. Sidolux Universal - korálový

Totéž jako výše, má krásnou vůni, voní po orchidejích, vůně mi připomíná i sladké bonbóny a léto (vůně rozkvetlých květin.

4. Sidolux Professional (sprej)

Při čištění větší špíny doporučuji nastříkat a nechat působit delší dobu (toaleta, umyvadlo, vana, baterie). Obsahuje aktivní pěnu proti nečistotám. Při běžném čištění stačí nechat působit po dobu 1 minuty a pořádně vyčistit (i za pomoci kartáčku nebo houbičky). Nesmí se používat na mramor a kámen. Určitě ho budu pravidelně používat, protože ušetří spoustu práce (špínu jodmočí), takže se zbytečně nenadřeme s drhnutím). Příjemně voní a připadá mi, že pohlcuje pachy. Na drhnutí sanity jsem používala písek, ale pěna je příjemnou změnou. Nezanechává žádné stopy po čištění a plochu zanechává bez fleků, šmouh a lesklou. Čištění sanity a sprchového koutu či vany je jednoduché: chvíli necháme působit, špína povolí, a pak jednoduše umyjeme a vyleštíme. Baterie jsem na závěr vyleštila kuchyňskou utěrkou. Můžeme použít i hadřík na leštění.

 

 

Takto vypadala vana před použitím Sidoluxu.

A lesklá krásná vana po použití!

5. Sidolux M na čištění nábytku - zelený (sprej)

Neuvěřitelný pomocník! Je určený na údržbu nábytku a ploch. Jednoduše nastříkáme na čištěný povrch, setřeme a rozleštíme. Pro leštění nábytku je vhodná utěrka z mikrovlákna. Po zaschnutí je povrch perfektně čistý a voní jako magnólie. Řekla bych, že navodí doma romantickou a pozitivní atmosféru. :). Nábytek a povrchy jsou po použití čisté a hlavně ošetřené mikrofilmem, který se po použití na plochách vytvoří, takže budeme mít napříště méně práce s úklidem! 

6. Sidolux Premium Floor Care - modrý (vzorek)

Opět paráda! Přípravek, který je vhodný na mytí vinylu a linolea i dlažeb. Má skvělou vůni (Ylang Ylang). Brzy se stal mým nejoblíbenějším produktem od Sidoluxu. Proč? Vůně je opravdu bezkonkuernční, exotická, ale přitom jemná a nevtíravá. Obnovuje lesk čištěných povrchů a  zabraňuje vzniku šmouh. Nevěřila jsem, ale po použití musím přiznat, že je lepší, než mnoho výrobků konkurenčních značek. Je účinný a podlaha vypadá jako nová

7. Vůně na zavěšení - SIDOLUX Marseille soap 

Můžeme ji zavěsit, kam se nám zachce - na toaletu, do chodby, předsíně nebo do kanceláře či do auta. Má nádhernou jemnou vůni a tmavě modro/fialová barva se hodí i k dekoraci (např. s výzdobou z levandule, s kamínky nebo s mušličkami a obrázky). Hodí se na každé místo, které chceme oživit a vnést mu novou energii!

Produkty pro úklid zn. SIDOLUX jednoznačně doporučuji! Proč? Úklid s produkty této značky vás bude bavit. Jestli si chcete zavzpomínat na dětství a zase si hrát, tak si možná vzpomenete, jaké to bylo...vzít hadr a dělat jako když uklízíme. S těmito produkty je to opravdu tak snadné! Stačí jen nechat chvilku působit nebo nanést na hadřík z mikrovlákna, přetřít a je hotovo! Na horší a těžší místa doporučuji nechat chvíli působit (podlaha, sanita). Ale i tam se za chviličku špína uvolňuje a určitě budete spokojené jako já. Největším bonusem je dlouho trvající a krásná vůně, která se line celým domovem - jemná, svěží, květinová, exotická a romantická. Myslím si, že značka SIDOLUX v tomto směru  myslela na nás ženy a skutečně vychytala vůně, které jsou oblíbené a určitě se vám budou líbit. Výhodou je, že už už úklid samotný je s příjemnou vůní zábavný. Trochu jsem se obávala, že na jarní úklid neseberu dost sil a že bude nezáživný a otravný. S produkty SIDOLUX je tomu naopak! Uklizeno mám raz dva a můžu dělat s klidným svědomím jiné věci!

ŠPÍNA ZTRATÍ SÍLU A VY JI NAOPAK ZÍSKÁTE!

Po použití je umyvadlo lesklé a nádherně čisté. Baterie je čistá a beze šmouh a nádherně se leskne. Po použití výrobku Sidolux doporučuji přeleštit hadříkem nebo papírovou utěrkou.

 

 

 

 

0.0
Publikováno , přečteno 401x

Kategorie