Zobrazit přihlášovací formulář

SIDOLUX - MŮJ SKVĚLÝ POMOCNÍK

SIDOLUX - MŮJ SKVĚLÝ POMOCNÍK

Dobrý den, nejdříve bych chtěla moc poděkovat za umožnění testování, i když tu jsem nováčkem.
Přišel mi testovací balíček SIDOLUX - přípravky na podlahy, do koupelny, na nábytek i zrcadla. Děkuji také za malou pozornost v podobě vonného sáčku, který jsem si dala do obýváku, za krásnou utěrku z mikrovlákna a vzoreček na mytí podlahy s vůní Ylang Ylang.
Byla jsem zvědavá a hned jsem si přípravky ovoněla, jejich aroma mě mile potěšilo. Také jsem hned zkusila SIDOLUX universal na podlahy Coral a musím konstatovat, že nejen krásně voněl, ale také kvalitně umyl nečistoty po našem pejskovi i po vaření, jak dávám špinavé věci do myčky, vždycky mi něco ukápne na zem a pejsek nebo jiný člen rodiny to třeba rozmaže. Těším se na zítra až budu zkoušet další přípravek a napíši jak jsem byla s ním spokojená.  

Dále jsem vyzkoušela Sidolux Professional na koupelnu. Aktivní pěnu jsem nastříkala, lehce rozetřela v koupelně na umyvadlo, vanu, vodovodní baterie a kachličky a po třech minutách ji opláchla vlažnou vodou. Vše bylo krásně čisté, pěna voní po citrusech, což se mi líbilo, protože ostatní značky nevoní a ještě mě dráždí v očích, Sidolux mě krásně voněl a vůbec nedráždil oči ani v krku.

0.0
Publikováno , přečteno 313x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie