Zobrazit přihlášovací formulář

SIDOLUX - testování

SIDOLUX - testování

Dobrý den, 

děkuji za možnost účastnit se testování výrobků zn. SIDOLUX. Balík dorazil v pořádku a testování jsem začala malým nepatrným výrobkem - vůně do šatníku. 
Po vybalení byl pytlíček velmi úhledný, vkusný ale, dle mého vkusu, příliš převoněný. I přes prvotní obavy jsem vůni umístila do šatníku. Již jej mám ve skříni druhý den - malinko se vůně vyvoněla a dnes, s odstupem času, hodnotím výrobek velmi kladně. Vůně do šatníku je praktická, jednoduše se umístí, parfemace příjemná (ani mdlá, ani příliš výrazná - nebolí z ní hlava). Výrobek hodnotím kladně, doporučuji jej k vyzkoušení. Již se těším i na další výrobky zn. Sidolux. 

v dalším kroku testování zn. Sidolux jsem sáhla po Sidolux M a Sidolux Universal Coral.

Sidolux M s rozprašovačem - je vhodný na údržbu nábytku a ploch. Balení mě zaujalo a nadchlo právě zmíněnou pumpičkou - jednoduše nastříkáte, setřete a máte uklizeno. Použila jsem dle návodu, ale ihned po nastříkání na nábytek mě zneklidnilo velmi silné aroma, které na nábytku i v místnosti zůstalo i po úklidu. Bohužel vůni tohoto výrobku těžce nedávám, v místnosti bylo pro mě nedýchatelno a i přes intenzivní větrání mě z té silné vůně brutálně rozbolela hlava. Nábytek ošetřený tímto přípravkem jsem pak čistila jarovou vodou asi 3x, bohužel odér je stále znatelný a nepříjemný. Tento výrobek nedoporučuji - na jednom kusu nábytku jsem po aplikaci zaznamenala šmouhy a řešila jsem vše smytím a leštěním utěrkou z mikrovlákna, ostatní nábytek byl po aplikaci beze šmouh. Tento výrobek putoval ale i tak ihned do kontejneru. Za sebe nedoporučuji - vůně se nedá jen tak odstranit, je velmi silná, vtíravá a může způsobit až bolest hlavy, účinnost výrobku hodnotím sporně. Další šanci jsem výrobku nedokázala dát. Omlouvám se! 

Výrobek Sidolux Universal Coral jsem nejprve očichala - vůně byla opět velmi intenzivní až nepříjemná, ale dala jsem výrobku šanci. Připravila jsem si roztok dle návodu a vytřela jsem podlahu kuchyně. Ten odér, co se z místnosti linul byl k nevydržení. Opět jsem musela kuchyni mýt jarovou vodou a vytírat cca 2x a velmi intenzivně větrat, abych se nepříjemné vůně zbavila. Za sebe tento produkt rozhodně nedoporučuji - vůně nesnesitelná, až nepříjemná a dlouho trvající. Výrobku opětovně nedám šanci - účinek nic moc + nepříjemná vůně. Za sebe oba výše uvedené výrobky nedoporučuji! 

Testování dnešních výrobků zn. Sidolux mě velmi rozladilo a znepokojilo. Teď si musím dát chvilku pauzu, abych posbírala odvahu k dalšímu testování. Držte mi, prosím, palce. Děkuji! :)

pro delší odmlce jsem se odhodlala k testování Sidolux Professional - koupelna. Tento výrobek mne oslovil tím, že jde opět o láhev s rozprašovačem - nastříkáte, necháte chvíli působit, setřete, opláchnete vodou, vyleštíte a máte uklizeno. Sidolux - koupelna mě jedním slovem nadchl - a ta příjemná citronová vůně byla jen třešničkou na pomyslném dortu. Přípravek Sidolux - koupelna odstraní z koupelny vodní kámen, zbytky mýdla a vyčištěné povrchy zanechá zářivě lesklé, beze šmouh a úžasně provoněné. Jednoduchá aplikace, snadný úklid, zářivý lesk a nádherná vůně -  jedním slovem, skvělý přípravek, který si budu kupovat opakovaně. Koupelnu (obklady, baterie, sanitu) jsem měla vyčištěné v cukuletu, jen jsem nastříkala na povrch, nechala 1-2 minutky působit, setřela jsem a následně opláchla vodou a vyleštila utěrkou z mikrovlákna. Koupelna zářila novotou a ta nádherná vůně ... jsem stále nadšená!

Vyzkoušela jsem také utěrku z mikrovlákna a i ta mě nadchla - krásný, veselý potisk puntíku, příjemná do ruky i na uklízení. Jen bych uvítala o pár centimetrů větší rozměr. 

Již se těším na testování dalších výrobků. V tuto chvíli je Sidolux - koupelna můj favorit z testovaných výrobků. 

Dnes jsem se pustila do testování přípravku Sidolux Universal a Sidolux Premium Floor Care. Sidolux Universal (Soda Power) - vhodný na úklid všech omyvatelných povrchů. Tento produkt jsem vyzkoušela na podlahu v kuchyni a do chodby - tekutá konzistence přípravku, odměrka v uzávěru, příjemná vůně produktu .... vše ve mně vzbuzovalo touhu vyzkoušet mycí a čistící schopnosti. Přípravek se jednoduše dávkuje, ale má příliš tekutou konzistenci, příjemně voní. Odmašťovací schopnosti přípravku bych označila za průměrné, ale i tak jsem s výrobkem spokojená - snadné použití, příjemná vůně, nezanechává šmouhy. Doporučuji k vyzkoušení! 

Sidolux Permium Floor Care (s arganovým olejem) - vhodný na plovoucí a dřevěné podlahy. I tento výrobek se snadno aplikuje - nalijete do odměrky uzávěru přípravek, který vlijete do vody a můžete uklízet. Hustá konzistence přípravku mne příjemně překvapila, zajímavá nevtíravá vůně, snadné použití, podlaha beze šmouh. Určitě tento přípravek na čištění podlahy doporučuji k vyzkoušení. Přípravek Sidolux Premium Floor Care jsem vyzkoušela jsem na podlahu v obýváku a byla jsem opět mile překvapena účinkem a nevtíravou vůní. Za sebe tento výrobek doporučuji k vyzkoušení. 

ráda bych shrnula testování výrobků SIDOLUX. 

Za sebe jednoznačně doporučuji výrobky: 

- utěrka z mikrovlákna, 

- vůně do šatníku, 

- Sidolux Prefessional - na čištění koupelen, 

- Sidolux Universal Soda Power, 

- Sidolux Premium Floor Care. 

S výše uvedenými výrobky jsem byla v průměru velmi spokojená a tyto výrobky budu kupovat i nadále. U přípravků Sidolux jsou zajímavé zejména vůně - upřednostňuji citrusové, svěží, nebo neutrální nevtíravé vůně a výše uvedené výrobky mohu za sebe jednoznačně doporučit. V poměru cena/čistící výkon - vede jednoznačně Sidolux Professional - čistič koupelen. Po vyčištění koupelny jsem měla doslova blažený pocit čistoty, svěží vůně a krásného lesku. Ale ani ostatní výše uvedené výrobky svojí kvalitou nezaostávaly a splnily, co slibovaly a naplnily má očekávání. Hodnotím tedy velmi kladně, doporučuji k vyzkoušení a za sebe budu kupovat opakovaně! 

Na opačné straně spektra se u mě ocitly 2 výrobky a to Sidolux Universal Coral a Sidolux M - na údržbu nábytku. Tyto výrobky mně zklamaly - čistící účinek vnímám u obou výrobků jako průměrný a vůni jako nesnesitelnou. Jde ale o osobní zkušenost a osobní názor a někomu se možná vůně obou výrobků mohou zdát jako snesitelné či dokonce příjemné. Ale i tak doporučuji k vyzkoušení!

Co říci závěrem? Sidolux nabízí širokou škálu produktů na čištění v domácnosti, produkty jsou cenově dostupné, balení je tak akorát (ani příliš velké, ani příliš malé), většina přípravků má také zajímavou a příjemnou vůni .... za sebe výrobky zn. Sidolux doporučuji jednoznačně k vyzkoušení! Nemáte, co ztratit - buď vám čistící přípravky Sidolux budou ve všech směrech vyhovovat, nebo budete hledat dál ... :)

0.0
Publikováno , přečteno 282x

Kategorie