Zobrazit přihlášovací formulář

Prostředky na úklid od Sidolux

Prostředky na úklid od Sidolux

Testování číslo 1 - Sidolux professional koupelna

Děkuji za výběr a zaslání čistících prostředků, určitě nám v domácnosti mile poslouží. 

Začneme pěkně popořádku. Velmi snadné otevření, stačí jen trochu pootočit, nemusela jsem nijak pumpovat a přípravek byl okamžitě připraven k použití. Velmi mě zaujala vůně, ihned mi připomněla čerstvě vymačkané citróny. Pokud aplikujete na houbičku tak stačí malinko a i po oplachnutí ještě část přípravku zbývá a můžu otřít méně znečištěná místa. Velkým plus pro mě bylo, že nedráždí pokožku (s tím mám u většiny čistících prostředků problém). Největší pozitivní výsledek je, že manžel nenadavá, že jsem zase myla koupelnu nějakým smradem 😄

Testování č. 2 - Sidolux Universal Coral

Pro další testování jsem využila univerzální prostředek, a to na podlahy konkrétně dlažby a vinylu. Určitě krásně voní, řekla bych, že po žvýkačkách. Stačí malé dávkování a krásně to v kbelíku pění, ikdyž už voda byla dost špinavá. Hlavně na vinylu vidím, že se po dlouhé době leskne. 

Testování č. 3 - Sidolux nábytek 

Tento přípravek jsem použila již v minulosti. Opět velmi příjemná vůně, nábytek se leskne. Použito na plastové i dřevěné povrchy. V domě máme parapety a krb obloženo kamenem, musím uznat, že i na to krásné funguje, nezanechává šmouhy. 

Testování č. 4 - Sidolux premium floor care

V domě máme jak vinyl, tak i dlažbu. Jelikož máme pejska, který si pobíhá na zahradě stejně jako doma, svadíme nekonečný boj s jeho tlapičkami. Kort na vinylu jsou krásně vidět jeho vychozené cestičky. Co se týče přípravku tak vůně už není tak příjemná jako u předchozích, určitě oceňuji hustotu saponátu, opět krásně pění a podlaha se leskne (na dlažbě jsem velkou změnu nezaznamenala). Není to úplně výrobek pro mě, v domácnosti bych ho určitě nahradila jiným. 

Testování č. 5 - Sidolux Universal 

Dnešním dnem završuji testovací maraton. Přípravek je obdobný jako Sidolux Universal Coral, nezaznamenal jsem rozdíl, vůně mi připomíná čerstvě vyprané prádlo, opět malé dávkování, krásně pění. Opět využito na dlažbu i vynil, super lesk. 

Celkové zhodnocení přípravků Sidolux:

Velmi děkuji za příležitost, mile mě překvapily, určitě se naše domácnost do budoucna neobejde bez přípravku na nábytek a koupelnu, ty jsou vážně TOP. 

0.0
Publikováno , přečteno 385x

Kategorie