Zobrazit přihlášovací formulář

Testování - čistící prostředky Sidolux

Testování - čistící prostředky Sidolux

Prvně moc děkuji  Mimibazaru za možnost testování.

Ráda bych se s Vámi podělila o svou zkušenost s čistícími prostředky Sidolux.

Přišla velká krabice, a v ní 5 prostředků na úklid. A jako bonus voňavý pytlíček a hadřík.

První jsem vyzkoušela přípravek na nábytek a universální přípravek na podlahy. U obou prostředku mě velmi mile překvapila příjemná vůně. Vyzkoušela jsem na chalupě a celá místnost byla ještě dlouho po úklidu krásně provoněná. U spray oceňuji, že se dá použít na všechny druhy nábytku, takže využití je tím pádem široké. Nejen na chalupě  rozhodně využiji. A přípravek na podlahy nejen že krásně voní, ale podlahy jsou krásně lesklé.

Nyní mě čeká spray s aktivní pěnou, takže se pak podělím o zkušenost jak mi vyhobuje v koupelně :)

Takže spray vyzkoušený, opět příjemná vůně, vyzkoušela jsem v koupelně, vana a umyvadlo poté lesklé bez šmouh, za mě spokojenost

Z koupelny jsem to vzala rovnou do kuchyně, kde jsem vyzkoušela Sidolux Universal na podlahy s vůní Coral, resp. přípravek má široké využití, já ale beru na podlahy. V kuchyni mám dlažbu, bílou, takže tam je vše vidět, vytírám celkem často. Prvně tedy hodnotím opět vůni, na mě možná trochu více výraznější, ale není to překážka. A po vytření podlaha lesklá bez šmouh. Vytřela jsme s tím zbytek bytu, kde mám dlažbu a na dřevěnou a laminátovou podlahu jsem pak vzala další přípravek z balíčku. Sidolux Premium Floor Care. Opět příjemná vůně, podlaha bez šmouh a s leskem. není co vyčíst :)

Když to zhodnotím vcelku, tak za mě asi TOP první dva vyzkoušené výrobky a to Sidolux na nábytek a Sidolux Universal Marseillské mýdlo, hodně dám i na vůni a tady mi prostě sedla! Jinak hodnotím vše velmi kladně, určitě vyzkoušejte, věřím, že si každá najdete tu svou oblíbenou vůni, navíc když koukám na web, tak výrobky jsou za super ceny. Mají toho hodně, určitě budu zkoušet i další produkty, třeba na okna ..

Ještě jednou díky za možnost testování a Sidoluxu dávám za 1!

0.0
Publikováno , přečteno 2281x

Kategorie