Zobrazit přihlášovací formulář

SIDOLUX dřevěné a laminátové podlahy arganový olej

SIDOLUX dřevěné a laminátové podlahy arganový olej

Nejprve děkuji za možnost vyzkoušet řadu Sidolux.
Nikdy jsem tyto přípravky nepoužila, tak jsem byla na ně docela zvědavá. 

SIDOLUX dřevěné a laminátové podlahy arganový olej

Nejvíce mě překvapila jemná a velice příjemná vůně, žádný štiplavý zápach, jako některé přípravky na podlahy.  Přípravek je krásně hustý, tvoří jemnou pěnu, která nezůstává na povrchu podlahy. I když nemáme laminátové podlahy již úplně nové, po umytí se podlaha krásně rozzářila, leskla a projasnila. Přesně tak jak je to napsáno na lahvi výrobku - obnovuje lesk. Po uschnutí zůstala ještě dlouho krásná vůně a vysoký lesk. Překvapivě na jedno setření mopem se i dětské ťapky a upatlané skvrnky krásně umyly. S tímto přípravkem jsem byla moc spokojená, i proto, že máme doma malého atopika a musím vytírat podlahy v domě dost často. 

Sidolux Universal CORAL

V pořadí druhý jsem vyzkoušela tento přípravek. Má nevtíravou hodně jemnou vůni, která se po vytření skoro ztrácí. Zkoušela jsem na dlaždicích v koupelně a lině na WC a chodbě. Překvapilo mě, že po přípravku získaly dlaždice krásný vysoký lesk. Opět na první vytření mopem bez předchozího drhnutí. I na linu bylo vidět, že přípravek dobře účinkuje a lino bylo "skoro" jako nové. Nakonec jsem tímto přípravkem omyla i WC mísu, i zde jsem byla spokojená. Navíc tento přípravek nedráží ani oči ani ruce, což mě příjemně překvapilo. Bonusem je, že se může používat na skoro všechny povrchy, které se  v domácnosti objevují. Naopak mínusem, jsou miniaturní písmenka v návodu použití na zadní straně lahve, které nejdou pomalu vůbec přečíst. 

Sidolux Professional koupelna

Po podlaze v koupelně jsem se vrhla na umytí umyvadla a vany. Po předešlém přípravku, který jsem dříve na mytí použivala, jsem přípravek od Sidoluxu dost nastříkala a byla jsem hodně překvapená bohatou pěnou, která nešla pomalu z umyvadla smýt. Takže pro příště jsem poučená, že méně je někdy více a stačí opravdu malinko. Umyvadlo, vana i vodovodní baterie, se krásně po použití přípravku leskly a přípravek nezanechává žádné čmouhy, takže není potřeba velkého leštění, jak tomu někdy u některých přípravků bývá. A na tento přípravek již nedám dopustit a bude mít trvalé místo v mé domácnosti. Opět nedráždí ani ruce ani oči. 

Sidolux nábytek

Ještě zůstanu v koupelně, kde mě hodně zajímal tento přípravek. Mít dobrý přípravek na zrcadla v koupelně anebo na skleněné stolky, které máme v domácnosti pro jistotu dva a malého 4-letého špunta, od kterého jsou všude obtisknuté tlapky, je nadlidský výkon. Za mě má tento sprej velikou jedničku s hvězdičkou. Na skle se rozpráší jemná mlha, které jde po důkladném vyleštění krásně do ztracena a zrcadlo je... no nádherné. Skleněný stolek jak by smet a opravdu zabraňuje usedání prachu. Vím, o čem píšu, máme dům hned vedle pole a prach je úplně všude po bytě. Tento sprej hlavně nedráždí ruce, jaký jiný klasický v modré barvě. I manžel řekl, čím jsem skleněný stůl umyla, že takový již dlouho nebyl.  

SIDOLUX universal s marseillským mýdlem

Tento univerzální přípravek jsem zkoušela v podkroví na dřevěné nalakované schody a plovoucí podlahu. Schody i podlaha se po uschnutí krásně leskly. Byla jsem nadšená z nádherné květinové vůně, až mi to trochu připomínalo čerstvě vyprané prádlo ze sluníčka. Přípravek se krásně rozpouštěl a ještě navíc hezky umyl. Obstál i v náročném prostředí u teenagera, kde je na zemi všechno možné - prach, upatlané skvny od jídla a pití apod. 

Celá tato řada Sidolux mě velice mile překvapila a po vyzkoušení všech přípravků, byla ještě druhý den v bytě krásná jemná vůně. Přípravky byla krásně zabalené a navíc ještě dáreček v podobně utěrky, tu jsem vyzkoušela na skla i nábytek a vůně do auta, šatny či botníku. 

0.0
Publikováno , přečteno 330x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie