Zobrazit přihlášovací formulář

Testování přípravků Sidolux

Testování přípravků Sidolux

S radostí jsem rozbalila balík čisticích prostředků Sidolux pro testování v naší domácnosti. Jako dárek jsem dostala také mikroutěrku, kterou jsem pak k úklidu využila, a pytlíček s krásnou vůní do auta. 

To se bude uklízet! Mám byt 4+1, 3 děti a psa, takže uklízím téměř neustále. Podlahy v bytě jsou v kombinaci plovoucí, linoleum a dlažba. 

Nemohla jsem se dočkat a hned se pustila do úklidu. Jako první jsem vyzkoušela Sidolux Premium Floor Care. Je na dřevěné a laminátové podlahy, obsahuje arganový olej. 

             Obsah obrázku text, interiér, přepážka

Popis byl vytvořen automaticky                                         Obsah obrázku patro, interiér, zeď, místnost

Popis byl vytvořen automaticky

Vytřela jsem s ním obývák a bod dávám za velmi příjemnou, jemnou vůni.

 

Další na řadu přišel Sidolux Nábytek, který čistí a dodává lest dřevu, plastům i sklu a měl by zabraňovat usedání prachu. Tak jsem ho použila na komodu v obýváku a výsledek? Dokonale čisté a voňavé!

Obsah obrázku interiér

Popis byl vytvořen automaticky          Obsah obrázku patro, interiér, dřevo

Popis byl vytvořen automaticky

 

Druhý den jsem po procházce se psem musela našeho šampiona hodit do vany, protože z bílého pejska byl skoro černý. Vana pak vypadala…. Čas použít Sidolux Professional na koupelny, aktivní pěnu s citrusovou vůní. Tady poprvé musím konstatovat, že jsem pěnu musela na vanu použít 2x, protože napoprvé neúčinkovala dokonale, ale na druhý pokus už byla vana čistá a koupelna opět krásně voněla.

Obsah obrázku interiér, zeď, koupelna, dřez

Popis byl vytvořen automaticky   Obsah obrázku interiér, dřez, zubní kartáček, osoba

Popis byl vytvořen automaticky

Posledními hodnocenými přípravky byly univerzální čističe – Sidolux Universal s vůní marseilleského mýdla a Sidolux Coral. Použití je klasické – na všechny omyvatelné povrchy, použila jsem tedy na podlahy, a to i společné prostory v našem domě a s výsledkem jsem velmi spokojená. Podlahy byly krásně umyté a vůně se vinula po celém bytě i domě.

 

   Obsah obrázku interiér, kontejner, plast, přeplněné

Popis byl vytvořen automaticky            Obsah obrázku patro, interiér

Popis byl vytvořen automaticky

 

Část všech přípravků jsem dala k testování také naší babičce. Vyzkoušela přípravky Sidolux Universal na úklid všech ploch a Sidolux Premium Floor Care. Na základě našeho testování jsme nakonec sestavily společně žebříček přípravků, kde jsme hodnotily jejich účinnost, ale také vůni, protože to se v domácnosti prostě počítá. Výsledek?

  1. Sidolux Universal s vůní marseilleského mýdla
  2. Sidolux Premium Floor Care
  3. Sidolux Universal Coral
  4. Sidolux Nábytek
  5. Sidolux Koupelny.

Děkuji za možnost vyzkoušení těchto příjemných čisticích přípravků a na základě vlastní zkušenosti je s klidným doporučuji do každé domácnosti. Úklidu a čistotě zdar!

 

Kateřina Newton, Starý Plzenec

30. 4. 2022

0.0
Publikováno , přečteno 1375x

Kategorie