Zobrazit přihlášovací formulář

Testování čistících prostředků Sidolux

Testování čistících prostředků Sidolux

 Milou zprávou a následně bohatým balíčkem mi byla možnost testování čistících prostředků Sidolux, které k nám domů dorazily na počátku tohoto jara, kdy je úklid na pořadu dne. 

Balíček byl skutečně bohatý, jeho obsahem byl čistící prostředky na dřevěné podlahy, univerzální čističe na všechny typy podlah, čistič nábytku a pomocník do koupelny na vodní kámen. Nechyběly ani dáreček v podobě voňavé šašetky, vzorečku a utěrky z mikrovlákna, která je mezi námi fakt skvělá. 

Samou radostí jsem nevěděla, do čeho se dřív pustit a úklid mě tentokrát bavil víc, než kdy jindy. Na tomto balíčku byla zcela výjimečná nepřekonatelná a nádherná vůně všech prostředků, která se po použití nevtíravě linula naším uklízeným bytem. Každá vůně je jiná a odlišná, přitom příjemná. Člověk má pocit přičichat k čistícím prostředkům neustále dokola. Těžko bych řekla, která vůně je hezčí, každá má něco do sebe.

Testování paradoxně zahájily naše děti, které zaujal voňavý sáček do prádla. Neustále se o modrý kouzelný sáček děti přetahovaly a tak putoval ze skříně do skříně. Oblečení tak máme teď všichni navoňané.  Už se těším, až děti na pytlík zapomenou a já si ho dám k ručníkům.

 

 

No a zatím co si děti hrály, já jsem se pustila do úklidu. Začala jsem tím, co dělám neustále dokola, tím je utírání prachu. Sama používám klasické spreje, nebo vlhký hadřík. K prostředku Sidolux nábytek na povrchy (dřevo, sklo, plast) jsem byla zprvu nedůvěřivá, neboť obal mi připomínal spíš prostředek, který bych směřovala do koupelny. Avšak, milé překvapení přišlo, když jsem saponát aplikovala přímo na dřevo. Vůně a účinek, plocha bez prachu a s leskem. Přesně tak, jak to mám ráda a jak to vyžadují. Jednoduché nanesení a použití, za pomoci speciálního hadříku s mikrovláknem to šlo prostě samo. 

 

Dalším  praktickým pomocníkem do domácnosti je Sidolux Professional do koupelny. Musím konstatovat, že po aplikaci a setření pěny se umyvadlo i vana nádherně leskly. Naše umyvadlo mi přijde pořád umatlané, ale se Sidoluxem jsem se radovala z čistoty delší čas. No a opět, ta vůně je prostě fantastická. Aplikace je snadná a efekt je rychlý. Sidolux Professional využívám v koupelně a na toaletě, čistota je teď znát. 

 

Na samotný závěr testování jsem si nechala mytí podlah, neboť mi vždy dává nejvíce zabrat. Začala jsem interiérem a dřevěnými podlahami, které máme v obýváku. Za svůj život jsem zkusila už několik přípravků na dřevěné podlahy a ne všechny fungovaly tak, jak měly. Ovšem Sidolux Premium Floor Care, to je jiná třída. Krásná vůně (jak jinak) a dřevěná podlaha s leskem, bez čmouh a se znovuvdechnutým životem. Fakt nádherný efekt po umytí, kterého jsem se nemohla nabažit.

 

 

 

Venkovní plochy, kachličky a linoleum jsem zkusila umýt Sidolux Universalem, ve dvou variantách Coral a Marseilles soap. Jelikož nemám mop, používám starou dobrou klasiku, hadr a kyblík. Trochu jsem se bála toho, jestli neutrpí má pokožka na rukou, ne vždy mi všechny čistící prostředky vyhovovaly. Se Sidoluxem se ale člověk opravdu ničeho bát nemusí. Nádherně uklizeno, dobře šel dolů i právě sedlý pyl a vše se hezky leskne. Líbí se mi i poměry ředění, do kyblíku stačí pravda málo saponátu a účinek je hned vidět, takže mi Sidolux přijde fajn i na šetření, co se úspor týče. 

Ještě jednou bych z celého srdce chtěla poděkovat týmu mimibazar.cz za vloženou důvěru ve mě, kdy jsem mohla společně s dalšími čtenářkami otestovat produkty Sidolux, které se staly mou pravou rukou a obrovským pomocníkem v domácnosti, kde se uklízí často :)

0.0
Publikováno , přečteno 1216x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie