Zobrazit přihlášovací formulář

Testování přípravků SIDOLUX

Testování přípravků SIDOLUX

hgiuhmlPředem velmi děkuji za možnost otestovat výrobky SIDOLUX. Byla jsem velmi příjemně překvapena doručeným balíčkem s testovanými výrobky a milými dárečky. V balíčku byly tyto přípravky: 2x Sidolux Universal (jeden s vůní Coral a jeden s vůní Marseiless soap), Sidolux M, Sidolux Professional na koupelny a Sidolux Premium Floor Carena dřevěné a laminátové podlahy.

Balíček přišel právě včas před velkým velikonočním úklidem. Hned úvodem bych vyzdvihla neuvěřitelnou vůni všech výše uvedených přípravků. Ta je opravdu nepřekonatelná a je to velkým pozitivem těchto výrobků, který je naprosto s přehledem odliší od konkurenčních výrobků.

Samotný úklid jsem začala mytím oken, neboť mám je ještě zdobily vánoční malůvky v podobě umělého sněhu. Trochu jsem se obávala, jak to Sidolux universal s vůní Coral i marselsské mýdlo zvládne. Ale obavy byly naprosto zbytečné. Přestože se umělý sníh ve spreji špatně smývá, s tímto přípravkem to šlo samo. Přípravek zbytečně moc nepěnil, okna se umývala snadno, nezanechával přehnané šmouhy. Navíc vůně je opravdu bezkonkurenční. Dále jsem snadno doleštila přípravkem Sidolux M na nábytek, dřevo, plasty i sklo. Tento navíc velmi dobře funguje na plochu TV, kde se nám neustále držel prach, neboť v obývacím pokuji máme kachlové kamna. Po použití na TV bez prachu - neuvěřitelné! SIDOLUX universal s vůní mýdla jsem použila i na dlažbu v kuchyni. Opět vystihuji úžasnou vůni, snadné a účinné použití a žádná zbytečná a přehnaná pěnivost přípravku. Dávám všem 3 přípravkům přípravkům 5* z 5 :-)

                  

 

Úklid koupelny s přípravkem SIDOLUX Professional koupelna byl také hračka. Jedná se o aktivní pěnu, stačí nastříkat, chvíli počkat a pak jednoduše utřít. Opět chválím svěží, výraznou citronovou vůni. Jednoduché použití, účinný prostředek, opět hodnotím 5* z 5 :-)

      

Posledním testovaným přípravkem byl přípravek SIDOLUX Premium Floor Care na podlahy s arganovým olejem. Opět snadné použití příjemná vůně bez zbytečného pěnění výrobku, Podlaha byla čistá, voňavá a hlavně beze šmouh, čehož málokdy tak snadno docílím. Bohužel jsem si nestihla vyfotit uťapanou podlahu od dětí před umytím, tak alespoň foto po :-) 

 

 

 

 

Závěrem bych ještě jednou ráda poděkovala za možnost tyto úžasné výrobky otestovat. Nevím, zda bych si jich v obchodě v tom nepřeberném množství všimla a koupila na vyzkoušení, Nikoho v okolí neznám, kdo by je používal. Ale vím jistě, že od teď mají tyto výrobky pevné a jisté místo u mě doma a stejně tak je budu doporučovat rodině, kamarádkám i kolegyňkám v práci. Opravdu jsem jimi příjemně překvapená a ráda je doporučím a udělám reklamu dále. A opět musím zdůraznit - ach ty vůůůůně :-)

0.0
Publikováno , přečteno 480x

Kategorie