Zobrazit přihlášovací formulář

Výrobky Linteo Baby

Výrobky Linteo Baby

Jelikož kupuji pleny různých značek a vyzkoušela jsem jich opravdu hodně, hezky se mi srovnávalo. A musím říci, že trumfly i ty nejdražší pleny na trhu. Pleny Linteo Baby mě zaujaly svou lehkostí a zároveň pevností i při velkém "zatížení". I přes to stále držely svůj tvar, dcera nevypadala jako brouček s velkým zadečkem. Nestalo se mi, ani při přetížení, že by dceři plena protékala. Kolem nožiček je jemné přesto pevné napružení. A jelikož dceru většinou přebaluji ve stoje, ocenila jsem snadné odlepování lepítek. U některých plen to jde hodně těžce a dítě mi dřív uteče, než to stihnu zařídit. Snadno se odlepují, ale po celou dobu nošení drží. Také se nám oběma líbil motiv plenek. 

Dále jsem testovala kosmetiku. Sprchový gel i tělové mléko, obojí s přídavkem měsíčku lékařského. Měsíček mám ráda, příjemnou vůni mohu jen potvrdit. Sprchového gelu stačila vždy troška a krásně se na houbičce rozpěnil. A velkou chválu přiřazuji tělovému mléku, které se snadno roztírá a nechává kůžičku jemnou a vláčnou. Dcerku mazání bavilo, myslím, že ji také zaujala vůně a v první řadě snadná roztíratelnost. 

Jako poslední jsem vyzkoušela vlhčené ubrousky. Příjemně voní, nedráždí kůži, byly stále rovnoměrně navlhčené až do posledního kousku. Jen jsem jich na jedno použití musela použít více než obvykle, protože jsou hodně jemné. Takže balení bylo brzy fuč. 

To mě ale neodradilo a v budoucnu kosmetiku Linte Baby, a nejen tuto testovánou, pro svoje děti ráda koupím a ke značce se vrátím. Děkuji za možnost vyzkoušení. 

0.0
Publikováno , přečteno 254x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie