Zobrazit přihlášovací formulář

Testování se značkou Linteo Baby

Testování se značkou Linteo Baby

Co všechno jsme v testovacím balíčku měli? Pro nás nezbytné jednorázové plenky Se synem jsme testovali pro nás produkty každodenní potřeby od značky Linteo. Protože miminkovských značek je nepřeberné množství byli jsme rádi, že můžeme jednu z nich vyzkoušet a podělit se s vámi o naše postřehy. a vlhčené ubrousky. A pro syna méně oblíbené mycí a tělové mléko. Vše jsme zkusili i v zátěžových podmínkách a s vámi se teď podělíme o naše dojmy. 
Začnu nejprve vlhčenými ubrousky, které už známe a běžně používáme. Jelikož už se mi do ruky dostaly ubrousky značně přesušené i takové, z kterých kapala voda, můžu s jistotou říct, že Linteo jsou značka ideál. Pořídit se dá větší i menší cestovní balení. Vůně je příjemná a jako třešnička, testovací balíček sliboval ekologickou rozložitelnost
Další položkou byly jednorázové plenky. Čistě bílé plenky, pevné a zároveň flexibilní díky gumičce na zádech. Savost je také výborná, testovali jsme přes den, v šátku a přes noc. Plenky všechno vydržely, a i když jsme ráno sundávali bombičku, nikde nám nic neproteklo. 
Z mycího a tělového mléka už syn takovou radost neměl, celkově koupačky nemusí, takže u nás razíme heslo rychle a účinně. Tudíž můžu říct, že mýdlo hezky voní a dítě umyje. Tělové mléko má taktéž příjemnou vůni, trochu mi připomíná bylinkový čaj. Krásně se vstřebává, i potom co jsem to s množstvím přehnala, výsledek byl pěkně hydratovaná pokožka, vůbec ne mastná. Ocenila jsem i zacvakávací uzávěr. Taktéž se nám s ním podařilo zbavit se oloupané suché kůže. 
Celkově jsme byli s testovanými produkty moc spokojení. Nenašli jsme žádná negativa. Určitě značku Linteo doporučujeme, za nás kvalitní česká značka. 
 

0.0
Publikováno , přečteno 323x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie